Διπλό για την Κ19 και στην Ξάνθη!

Η Κ19 του Δικεφάλου πέρασε κι από τα Πηγάδια, κερδίζοντας με 2-3 την Ξάνθη, και πλέον χρειάζεται δύο βαθμούς στα τελευταία τρία παιχνίδια για να κατακτήσει τον τίτλο της Super League 2019-20.
Διπλό για την Κ19 και στην Ξάνθη!

Δεν σταματάει πουθενά η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και πλέον είναι μία ανάσα μακριά από τα να κατακτήσει το πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Τελευταίο θύμα των μικρών του Δικεφάλου ήταν η Ξάνθη. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μία σκληρή ομάδα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν σε ένα ακόμα κομβικό τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι με κεφαλιά μετά από κόρνερ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9′. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 24′ όταν ο Τζόλης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα της Ξάνθης. Το 1-1 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι παίκτες του Γκαρσία μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την ανατροπή και το έκαναν πολύ γρήγορα. Αρχικά στο 51′ ο Σαλαμούρας έβγαλε με κάθετη μπαλιά τον Γκορτεζιάνι σε θέση τετ α τετ και αυτός με ένα άψογο πλασέ έκανε το 1-2, ενώ ο Δικέφαλος έξι λεπτά αργότερα βρήκε και πάλι δίχτυα, με τον Κούτσια να ολοκληρώνει με καλό τελείωμα μία ατομική του ενέργεια.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ακρίτες ήταν να μειώσουν στο 78′ στο τελικό 2-3.

Ο Δικέφαλος πλέον έχει 10 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, έχει να δώσει τρία ακόμα παιχνίδια, έναντι τεσσάρων του διώκτη του και και χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο.

H σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος (67′ Αβεντισιάν), Παναγιώτου, Μιχαηλίδης , Τσιγγάρας , Γιαξής, Σαλαμούρας (88′ Γρόσδης), Πουρναράς (46′ Κούτσιας), Γκορτεζιάνι (75′ Πανίδης), Τζόλης (67′ Κωνσταντέλιας)

 

.................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

78ο λεπτό: 2-3 η Ξάνθη στη 2η τελική της στο ματς! Αυτά δε γίνονται!

75ο λεπτό: 1-13 οι τελικές!!!

68ο λεπτό: Οκτώ (!) κίτρινες κάρτες είδαν ως τώρα παίκτες και των δύο ομάδων! Οι τρεις για εμάς

56ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-3 ο Κούτσιας

55o λεπτό: 1-9 οι τελικές στο ματς ως τώρα με την Ξάνθη να έχει μετατρέψει σε γκολ τη μοναδική της τελική στο ματς! 36%-64% η κατοχή της μπάλας

51ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-2 ο Γκορτεζιάνι

12:05 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

24ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-1 ο ΠΑΟΚ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζόλη, αμυντικός της Ξάνθης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Στα μισά του ημιχρόνου, η Ξάνθη συνεχίζει να προηγείται...

9ο λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι

11:05 Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Σαλαμούρας, Πουρναράς, Γκορτεζιάνι, Τζόλης. Αναπληρωματικοί: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Πανίδης, Κούτσιας, Πιπιλιάρης, Κωνσταντέλιας

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία με 58 βαθμούς σε 22 ματς προηγούνται στη βαθμολογία, την ώρα που η Ξάνθη με 23 σε ίδιο αριθμό αγώνων βρίσκεται στην 10η θέση ...

Διαβάστε ακόμη...