Διέλυσε με ντόρτι τον γάβρο η Κ19 ...

Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ διέλυσε την αντίστοιχη του γάβρου με 4-0 ...
Διέλυσε με ντόρτι τον γάβρο η Κ19 ...

Η Κ19 του Δικεφάλου μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε παράσταση για ένα ρόλο, επικράτησε με 4-0 και συνέχισε ακέθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο.

 Με τη γνωστή συνταγή ξεκίνησαν την αναμέτρηση οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ταλιχμανίδης κάτω από τα δοκάρια, Παναγιώτου και Μιχαηλίδης στα στόπερ, Καλουτσικίδης και Τάχατος μπακ, Τσιγγάρας , Γιαξής και Δούμτσης τριάδα στα χαφ και στην επίθεση βρέθηκαν οι Γκορτεζιάνι, Τζόλης και Κούτσιας.

Το πρώτο κομμάτι του αγώνα πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή, αλλά να μην καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι το 30′, όταν οι παίκτες του Δικεφάλου ανέβασαν ρυθμό και… τελείωσαν το παιχνίδι.O Δούμτσης έδωσε τη μπάλα στον Κούτσια με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, αυτός έκανε προσποίηση στον προσωπικό του αντίπαλο και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για το 1-0.

Έξι λεπτά μετά ο Τσιγγάρας βρήκε τον Τζόλη στη γραμμή της μεγάλης περιοχής κι αυτός με άψογο πλασέ έκανε το 2-0, ενώ στο 38′ μετά από λάθος του πορτιέρε των Ερυθρόλευκων ο Τζόλης εκτέλεσε άψογα για το 3-0.

Στην επανάληψη και με όλα να έχουν κριθεί, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και στο 68′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου με τον Γκορτεζιάνι να εκτελεί μετά από κάθετη του Γρόσδη.

O Δικέφαλος άνοιξε την διαφορά του από τον Παναθηναϊκό στους επτά βαθμούς και περιμένει το παιχνίδι των Πράσινων στην Τρίπολη για να δει ποια θα είναι ακριβώς η διαφορά του από τους διώκτες του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γκαρσία):  Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας Τάχατος (71' Αβεντισιάν), Κούτσιας (71' Πιπιλιάρης ), Γιαξής, Γκορτεζιάνι (77' Πανίδης), Δούμτσης (65' Γρόσδης), Τζόλης (71' Κωνσταντέλιας). 

Ολυμπιακός (κηπουρός): Τζολάκης, Κεραμιδάς, Γκοτζαμανίδης, Νικολής, Μαρτίνης, Σουρλής, Φέκκας, Αρσενίδης, Μαρίνος, Καράκουτης (76' Κατσαβάκης), Μπουλάρι (83' Σαπουντζής). 

Σύντομα περισσότερα ...

........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

77ο λεπτό: Πανίδης στη θέση του Γκορτεζιάνι

71ο λεπτό: Αβεντισιάν, Κωνσταντέλιας και Πιπιλιάρης  στις θέσεις των Τάχατου, Τζόλη και Κούτσια!

70ό λεπτό: Ο Τζολάκης απέκρουσε το σουτ του Γκορτεζιάνι 

69ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 4-0 ο Γκορτεζιάνι

66ο λεπτό: Ο Τζολάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κούτσια

65ο λεπτό: Γρόσδης στη θέση του Δούμτση 

63ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Γκορτεζιάνι

52ο λεπτό: Σουτ του Κούτσια από καλή θέση άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Τζόλης σέντραρε αλλά ο Κούτσιας από καλή θέση δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι

50ό λεπτό: Σουτ του Μαρτίνη άουτ

Ξεκίνησε η επανάληψη 

Ημίχρονο

42ο λεπτό: Σουτ του Μαρίνου στα περιστέρια  

Μέσα σε έξι λεπτά ο ΠΑΟΚ διαλύει την άμυνα του θρήνου ...

37ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζόλης σμπαραλιάζει την άμυνα του γάβρου! 

35ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τζόλης και 2-0 μετά από εκπληκτικό συνδυασμό!

33ο λεπτό: Επικίνδυνο γύρισμα του Αρσενίδη, πέρασε η μπάλα. Κίτρινη κάρτα στον Νικόλη για μαρκάρισμα σε προηγούμενη φάση

31ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κούτσιας με αριστερό σουτ στη γωνία!

29ο λεπτό: Ο Δούμτσης κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, το εκτέλεσε ο Μιχαηλίδης, μπλόκαρε ο Τζολάκης

58%-42% η κατοχή χωρίς όμως ο ΠΑΟΚ να δημιουργεί απειλητικές φάσεις

21ο λεπτό: Ο Δούμτσης μπήκε από τα αριστερά αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ. Χωρίς συνέχεια η φάση!

19ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Δούμτση άουτ

12ο λεπτό: Καλό σουτ του Καράκουτη, σε κόρνερ η μπάλα

11ο λεπτό: Κίτρινη στον Τάχατο για μαρκάρισμα στον Αρσενίδη

10ο λεπτό: Συμπληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο σε ένα νευρικό παιχνίδι με αρκετά λάθη ως τώρα 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό στη σέντρα. Και διμοιρίες των ΜΑΤ στο γήπεδο! Ομάδα του δημοσίου και σε μικρές κατηγορίες

Περισσότεροι από 300 οι θεατές στο γήπεδο!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γκαρσία):  Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας Τάχατος (71' Αβεντισιάν), Κούτσιας (71' Πιπιλιάρης ), Γιαξής, Γκορτεζιάνι (77' Πανίδης), Δούμτσης (65' Γρόσδης), Τζόλης (71' Κωνσταντέλιας). Αναπληρωαμτικοί: Μπαλωμένος, Γρόσδης, Πουρναράς, Πανίδης, Αβεντισιάν, Κωνσταντέλιας,  Πιπιλιάρης.

Ολυμπιακός (κηπουρός): Τζολάκης, Κεραμιδάς, Γκοτζαμανίδης, Νικολής, Μαρτίνης, Σουρλής, Φέκκας, Αρσενίδης, Μαρίνος, Καράκουτης (76' Κατσαβάκης), Μπουλάρι (83' Σαπουντζής). Αναπληρωματικοί: Στουρνάρας, Ντότης, Τσέλιος, Σαπουντζής, Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Κατσαβάκης.

Διαβάστε ακόμη...