Διπλό ΚΑΙ στην Ξάνθη η Κ15!

Για την 10η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος των ομάδων Κ15 της Super League, o πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ κέρδισε την Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων με 0-1...
Διπλό ΚΑΙ στην Ξάνθη η Κ15!

Με μεγαλύτερη άνεση από αυτό που δείχνει το τελικό 0-1, η Κ15 πέρασε και από την Ξάνθη, κάνοντας το εννιά στα εννιά.

Οι παίκτες των Αλεξιάδη και Χάγκαν δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κατόπιν αρκετών ευκαιριών, πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη στο 55′. Ο Δεληγιάννης βρήκε τον Γανόπουλο κι αυτός με πλασέ εντός της περιοχής έδωσε τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Νικολακούλης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Καστίδης, Πασαχίδης, Παπαευαγγέλου, Ιγνατίου (50′ Βαρέλα), Κωττάς, Κουτσιούδης (70′ Μαύρης), Γκούμας, Γανόπουλος.

........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, με τους παίκτες μας να ζητούν σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, όταν η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικών των γηπεδούχων

69ο λεπτό: Μαύρης στη θέση του Κουτσιούδη

58ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-1 ο Γανόπουλος

49ο λεπτό: Στη θέση του Ιγνατίου ο Βαρέλα

15:29 Ξεκίνησε η επανάληψη

Τελικό σκορ στο παιχνίδι της Κ17: Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1

Τέλος ημιχρόνου στα Πηγάδια χωρίς σκορ, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ματς χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μεταφράσει την ανωτερότητα του σε κάποιο γκολ.

15ο λεπτό: Έχει την υπεροχή ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα με την Ξάνθη να είναι επικίνδυνη στην κόντρα

14:30: Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην σέντρα, πολύ κρύο και αέρας στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Η σύνθεση του ΠΑΟK: Νικολακούδης, Γεωργιάδης, Καστίδης, Πασαχίδης, Δεληγιάννης, Κωττάς, Παπαευαγγέλου, Γκούμας, Γανόπουλος, Ιγνατίου (49' Ιγνατίου), Κουτσιούδης (69' Μαύρης)

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...