Βαριά ήττα, όλα για όλα στον επαναληπτικό!

Την ήττα γνώρισε η Κ19 του ΠΑΟΚ στην Ουκρανία, απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου με σκορ 3-0...
Βαριά ήττα, όλα για όλα στον επαναληπτικό!

Η ομάδα του Pablo Garcia δέχτηκε δύο πέναλτυ στο πρώτο ημίχρονο (8', 45'+1') και παρ'όλο που είχε τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει στον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου ("μονοπάτι" πρωταθλητών)...

Όλα ξεκίνησαν στραβά για την ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, όταν στο 10′ ο Μιχαηλίδης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ισαϊένκο και ο Τσιτασβίλι ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ έψαξε την ισοφάριση, ισορρόπησε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο και προσπάθησαν να χτυπήσουν κυρίως στην κόντρα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Πανίδης υπέπεσε σε νέο πέναλτι και ο Τσιτασβίλι ήταν και πάλι εύστοχος για το 2-0.

Ο Δικέφαλος στο δεύτερο μέρος έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά Τζόλης και Κούτσιας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα σε καλές στιγμές, με τον Ναντόλσκι να δίνει τη χαριστική βολή στο 76′, γράφοντας το τελικό 3-0.

Ο ΠΑΟΚ πλέον ψάχνει μία μεγάλη ανατροπή σε τρεις εβδομάδες στο γήπεδο της Τούμπας για να είναι αυτός που θα προκριθεί στα Play Offs του UEFA Youth League.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης , Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας , Τσοπούρογλου (46′ Γρόσδης), Δούμτσης, Θεοδωρίδης, Πανίδης (46′ Κούτσιας), Δούμτσης (74′ Πουρναράς), Τζόλης.

Διαβάστε ακόμη...