Τεχνικός διευθυντής του PAOK Academy ο Γιώργος Γεωργιάδης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Τεχνικός διευθυντής του PAOK Academy ο Γιώργος Γεωργιάδης

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Δόξα Δράμας, στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό κι από εκεί συνέχισε την καριέρα του στην Αγγλία και τη Νιουκάστλ.

Το 1999 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με τον οποίο σε τέσσερα χρόνια παρουσίας κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας. Το 2003 πήγε στον ολυμπιακό για μία διετία, πέρασε για άλλα δύο χρόνια από τον Ηρακλή και το 2007 επέστρεψε στον Δικέφαλο, έπαιξε για μία σεζόν και στη συνέχεια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Αμέσως ανέλαβε χρέη scout στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι έγινε προπονητής της ομάδας νέων. Το 2009 ανέλαβε μαζί με τον Κώστα Τσάνα το τιμόνι της Εθνικής Νέων και μετά από ένα χρόνο την Εθνική Ελπίδων.

Το 2012 επέστρεψε ξανά στον Δικέφαλο ως Τεχνικός Διευθυντής. Παρέμεινε στο πόστο του μέχρι το καλοκαίρι του 2015, κάνοντας παράλληλα τρία περάσματα από τον πάγκο της Α’ Ομάδας ως υπηρεσιακός προπονητής.

Πέρασε από τους πάγκους της Βέροιας και του ΑΟ Τρίκαλα και πλέον επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και πάλι ως Τεχνικός Διευθυντής, αλλά αυτή τη φορά του PAOK Academy.

Διαβάστε ακόμη...