Πήρε το διπλό στην Τρίπολη η Κ19

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ19, ο ΠΑΟΚ κέρδισε πολύ δύσκολα εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-2...
Πήρε το διπλό στην Τρίπολη η Κ19

Στιβαρή και συνεπής η Κ19 πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα (την τέταρτη συνολικά) της Super League, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα στην Τρίπολη, φτάνοντας έτσι τους 14 βαθμούς σε έξι αγώνες, μια ανάσα από την κορυφή, που διατηρεί ο Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με μονομαχίες σκληρές, εκατέρωθεν ευκαιρίες και εντάσεις. Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσερ, ωστόσο, πήρε νωρίς προβάδισμα, φρόντισε να το σταθεροποιήσει λίγο πριν το τέλος και τελικά, έφυγε από τη Αρκαδία με μια σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που πίεσε και φάνηκε συχνά απειλητικός.

O ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς, όταν στο 11' ο Πανίδης πλάσαρε έπειτα από την σέντρα του Τζόλη. Απείλησε, βέβαια και πολύ νωρίτερα ο Δικέφαλος, όταν ο Γαϊτανίδης στο 2' «σημάδεψε» το δοκάρι. Ο Αστέρας, ωστόσο, πίεσε και κέρδισε πέναλτι στο 16', που όμως απέτυχε να μετουσιώσει σε γκολ.

Στο β' ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού διαμορφώθηκε από την πίεση του Αστέρα να ισοφαρίσει, αλλά και την διαχείριση του ΠΑΟΚ στο να διατηρήσει και να αυξήσει το προβάδισμα. Και το πέτυχε πάλι με τον Πανίδη στο 65', όταν ο φορ του Δικέφαλου με κεφαλιά, μετά από την ασίστ του Γαϊτανίδη , έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 80' και προσπάθησαν πολύ μέχρι το τέλος –προφανώς με τρόπο μη αποδεκτό – δεδομένου ότι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννιά παίκτες.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Γιαξής, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας , Σαλαμούρας, Θεοδωρίδης, Γαϊτανίδης (66' Πουρναράς), Τζόλης (76' Τσοπούρογλου), Πανίδης (86' Κούτσιας).

...........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης 

Τέλος

94ο λεπτό: Και 2η κόκκινη κάρτα στους γηπεδούχους που μένουν με 9

91ο λεπτό: Κόκκινη κάρτα για παίκτη των γηπεδούχων που θα συνεχίσουν με 10

85ο λεπτό: Πιέζουν οι γηπεδούχοι, με την εικόνα του αγώνα να έχει αλλάξει σε σχέση με το πρώτο μισάωρο! Δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα ο ΠΑΟΚ 

1-2 μειώνει ο Αστερας στο 80'

70ό λεπτό: Ο συνολικός αριθμός των κίτρινων καρτών έφτασε ήδη τις 6, από τρεις σε κάθε ομάδα

65ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2

50ό λεπτό: Πάνω κάτω η μπάλα στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου!

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

Πιέζουν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι. 

39ο λεπτό: Από μια κίτρινη ως τώρα σε κάθε ομάδα έχει δείξει ο διαιτητής Παναγάκος

Φτάσαμε στα μισά του ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1 και να ελέγχει το ματς, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας προϋποθέσεις για 2ο γκολ

16ο λεπτό: Χαμένο πέναλτι για τον Αστέρα!

11ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-1 η Κ19

11:33 To παιχνίδι ξεκίνησε ..

O ΠΑΟΚ με 11 βαθμούς είναι στην 3η θέση, ενώ οι Αρκάδες με μόλις 4 βρίσκονται στην 13η (προτελευταία) 

Διαβάστε ακόμη...