Τέλος…..πάμε για άλλα!!!

Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα ’94 στον τελικό του πρωταθλήματος της Ε.Π.ΣΜ, από την αντίστοιχη του Ηρακλή με σκορ 2-0.
Τέλος…..πάμε για άλλα!!!

Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα ’94 στον τελικό του πρωταθλήματος της Ε.Π.ΣΜ, από την αντίστοιχη του Ηρακλή με σκορ 2-0.

Το τμήμα του Γιάννη Βλάχου, μένοντας μακριά από τα φετινά στάνταρ της, βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ, στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε και να το γυρίσει ( είχε και δοκάρι).

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε, ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα μας έφυγε νικήτρια και στα δύο παιχνίδια που έδωσε με τον Ηρακλή.

Αλλά έχουμε πει για την «καινοτομία» αυτή των play of!!!

Φυσικά αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να διαγράψει την καλή φετινή πορεία των   «παιδιών» του Γιάννη Βλάχου και των συνεργατών του, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα διάφορα τουρνουά που έχουν λάβει μέρος.

Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδας:

ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΒΑΓΚΛΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΠΙΡΤΧΑΛΑΒΑ, ΚΡΙΝΙΤΣΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ, ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ  και ΜΠΟΣΚΛΑΒΙΤΗΣ.

Έπαιξαν επίσης και οι ΓΚΕΛΝΤΡΕΝΙΔΗΣ, ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ, ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ και ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ.

Το προπαιδικό τμήμα ’96 http://www.facebook.com/group.php?gid=80326268509/group.php?gid=68606756683 - ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις – τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Ε.Π.ΣΜ- με νίκη απέναντι στον ρούλη, καταλαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, αφού στην κανονική διάρκεια το αποτέλεσμα ήταν 1 – 1.Η ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Πόζογλου, και ισοφαρίστηκε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Η σύνθεση της ομάδας:

ΒΑΡΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΜΠΑΣ
Χ’’ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ
ΚΙΟΡΤΣΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ (ΡΟΓΚΟΤΗΣ)
ΓΙΑΝΟΥΠΛΑΚΗΣ ( ΚΑΡΑΣΣΑΒΙΔΗΣ)
ΚΕΤΖΟΣ ( ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΑΔΗΣ)
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ( ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ)
ΠΟΖΟΓΛΟΥ ( ΡΟΒΕΡΤΟΣ)
Να τονίσουμε ότι ο Βάρης  απέκρουσε 2 πέναλτι!!

Επόμενη υποχρέωση της ομάδας, είναι η συμμετοχή της στο « 1ο Διεθνές Τουρνουά Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», που θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων, από τις 21 μέχρι και 26 Ιουνίου.

Στο Τουρνουά έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να στείλουν τις Ακαδημίες τους μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως η Barcelona, Real, Ajax αλλά και ομάδες της Superleague όπως ο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αεκ.

Τις επόμενες ημέρες θα έχετε πλήρη ενημέρωση από το PAOKMANIA.

Εδώ θα ήθελα να τονίσω πως η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τον κύριο Θοδωρή Ελευθεριάδη και τους συνεργάτες του είναι τεράστια, και αυτό αποτυπώνεται στα αποτελέσματα που έχουν όλα τα τμήματα τα τελευταία δύο χρόνια της παραμονής του στον Π.Α.Ο.Κ.

Οπότε με δυο τρία άτυχα αποτελέσματα των τμημάτων μας μη ψάχνεται κάποιοι(!) ευκαιρία να «πυροβολήσετε» αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες το 24ωρο για το καλό της Ακαδημίας. Ευτυχώς αυτοί είναι «λίγοι», και ποσοτικά και ποιοτικά!!!!

Υπομονή λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται!!!!

Διαβάστε ακόμη...