Από το Δουβλίνο ξεκινάει το ταξίδι της Κ19

Ζωντανές οι μνήμες από την στιβαρή πορεία της πρωταθλήτριας Κ19 του ΠΑΟΚ στο UEFA Youth League της περασμένης σεζόν.
Από το Δουβλίνο ξεκινάει το ταξίδι της Κ19

Ακόμα πιο ζωντανές οι στιγμές στην παλλόμενη Τούμπα, σ' εκείνο το ματς με την Τότεναμ με φόντο τους «16» της διοργάνωσης.

Στιγμές -εμπειρίες ζωής για τους πιτσιρικάδες που τις βίωσαν και στιγμές-οδηγός για τους παίκτες της φετινής Κ19, που ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Δουβλίνο την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου (21.30), αντιμετωπίζοντας την Bohemian FK, στο Dalymount Park.

Tο δεύτερο παιχνίδι, στη Θεσσαλονίκη, θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου (19.30).Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ της 5ης αγωνιστικής (29.09), θα κάνει μια διανυκτέρευση στην πρωτεύουσα και από εκεί θα μεταβεί στο Δουβλίνο.

Tην αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Πανίδης, Πιπιλιάρης, Πουρναράς, Τάχατος, Θεοδωρίδης, Τσιγγάρας , Τσοπούρογλου, Τζόλης, Δούμτσης, Γαϊτανίδης.

H μορφή του UEFA Youth

LeagueΤο UEFA Youth League ξεκίνησε ουσιαστικά τη σεζόν 2015-16, με το τουρνουά να επεκτείνεται από 32 σε 64 ομάδες. Στη σημερινή του μορφή, συμμετέχουν οι ομάδες Νέων (Κ19) των συλλόγων που αγωνίζονται στη φάση των ομίλων του Champions League, συν τους εγχώριους πρωταθλητές Nέων των υψηλότερων βαθμολογικά εθνικών ενώσεων.Οι ομάδες Nέων του Champions League διατηρούν τη μορφή των ομίλων, με τους νικητές να προκρίνονται στο γύρο των «16» και τις επιλαχούσες να προχωρούν στα Play Offs.

Οι 32 εγχώριοι πρωταθλητές Nέων αγωνίζονται σε δύο γύρους των δύο αγώνων, με τους οκτώ νικητές να προκρίνονται στα Play Offs, όπου παίζουν έναν εντός έδρας μονό αγώνα, εναντίον της επιλαχούσας από το μονοπάτι του Champions League. Από τον γύρο των «16» και ύστερα, διατηρείται η ίδια μορφή των μονών αγώνων όπως και πριν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...