Χαμένο πέναλτι στο 94' και ... 3-3!

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας, με την αντίστοιχη του Ατρομήτου ...
Χαμένο πέναλτι στο 94' και ... 3-3!

Σε ένα παιχνίδι μεγάλων συγκινήσεων η Κ19 του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League 2019-20.

Πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα για την ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τη νίκη, αλλά έλλειψη συγκέντρωσης και ατυχία στέρησαν τους τρεις βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, εξαιτίας και του δυνατού αέρα. Ο ΠΑΟΚ στο 30′ βρήκε δίχτυα με τον Πανίδη, μετά από ασίστ του Δούμτσης, με το 0-1 να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα και τις καλές στιγμες και από τις δύο πλευρές να είναι ελάχιστες.

Στο 55′ ο ΠΑΟΚ με τον Γιαξή διπλασίασε τα τέρματά του και έδειξε να κλειδώνει τη νίκη αλλά ο Ατρόμητος με πέναλτι στο 66′ και ένα μακρινό στο 79′ ισοφάρισε και μετέτρεψε σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά.

Ο Τζόλης στο 83′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Δικέφαλο, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος και πάλι με πέναλτι έκανε το 3-3. Τέσσερα λεπτά μετά ο Δούμτσης έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Τζόλης.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Ταλιχμανίδης, Τάχατος (72′ Καλουτσικίδης), Γρόσδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης , Τσιγγάρας , Τσοπούρογλου (64′ Θεοδωρίδης), Δούμτσης, Πουρναράς (72′ Πιπιλιάρης), Πανίδης, Τζόλης

Διαβάστε ακόμη...