Σέντρα για την Κ17 του ΠΑΟΚ

Με διάθεση και υψηλές προσδοκίες η νέα Κ17 του ΠΑΟΚ μπαίνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην κούρσα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τη Λαμία στις 16.00 στη Σουρωτή.
Σέντρα για την Κ17 του ΠΑΟΚ

To πρωτάθλημα Super League K17, λοιπόν, ξεκινάει το σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των 14 ομάδων κάτω των 17 ετών των ΠΑΕ που συμμετέχουν στη Super League καθώς, και των ομάδων Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα και του Απόλλωνα Σμύρνης. Θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των οκτώ ομάδων. Στον β' όμιλο ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αρη, τον Παναιτωλικό, τον Βόλο ΝΠΣ, την Ξάνθη, την ΑΕΛ, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον ΠΑΣ Λαμία 1964. Τέσσερα παιχνίδια με την κάθε ομάδα – δύο εντός έδρας, δύο εκτός – συνολικά δηλαδή 28 ματς μέχρι την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, από όπου θα προκύψουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, που θα αναμετρηθούν στο Final Four για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Τον α' όμιλο συνθέτουν οι: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 17 χρονών (γεννηθέντες από 01.01./2003 και έπειτα).

Το προφίλ της Κ17 για τη σεζόν 2019-20

Η Κ17 της τρέχουσας σεζόν είναι μια δυναμική και ιδιαιτέρως ταλαντούχα ομάδα νεαρών ποδοσφαιριστών, που εκπαιδεύονται επί σειρά ετών στον ΠΑΟΚ. Είναι μια μίξη παιδιών γεννημένων το 2003 (περσινοί φιναλίστ του πρωταθλήματος) και το 2004 (περσινοί κάτοχοι του πρωταθλήματος της Κ15). Κάποιοι, λοιπόν, προέρχονται από την περσινή Κ15, κάποιοι αγωνίζονταν και την περασμένη σεζόν στην Κ17. Υπάρχουν φυσικά, αλλαγές, που αφορούν ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται πλέον για τον ΠΑΟΚ, όπως και αλλαγές που αφορούν νέα πρόσωπα.

Ουκ ολίγοι, εξάλλου, είναι οι ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας που έχουν κληθεί να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο. Πρόκειται για τους Μπότη, Μοναστηρλή, Κουτσίδη, Τασιούρα, Τσίκο, Σμυρλή, Κούτσια, Κουλούρη, Τσέλα, Κουλιεράκη, Καράκουτη, Κωνσταντέλια, Κουτεντάκη και Κιτσάκη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι από αυτή την ομάδα στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ζουν 18 παιδιά, οι Τσέλα, Κουτσίδης, Σινανάι, Σπυριδόπουλος, Καλόγηρος, Κούτσιας, Σμυρλής, Μπάμπουρας, Καμαρός, Βασιλείου, Κουτεντάκης, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Θεοδωρίδης, Τσιόπτσης, Σπυράκος, Δαρέλας, Χατζηαλεξιάδης.

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Τσιόπτσης, Δημήτρης Μοναστηρλής, Νικόλαος, Μπότης, Ευάγγελος Τρίκατζης

Αμυντικοί: Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Παϊραζίδης , Απόστολος Ξεπαπαδάκης, Θεοδωρίδης, Βασίλειος Κιτσάκης, Φαμπιάν Τσέλα, Ελευθέριος Τασιούρας, Ισίδωρος Κουτσίδης, Ιωάννης Τσαλουκίδης, Αγγελος Ζίλος, Μάριος Σινανάι, Γεώργιος Τσιακούμης

Μέσοι: Ιωάννης Μανωλιούδης, Τίτος Κουτεντάκης, Δημήτρης Κουίδης, Ιωάννης Κωνσταντέλιας, Ζήσης Τσίκος, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, Θεόδωρος Καλόγηρος, Αργύριος Δαρέλας, Πέτρος Χατζηαλεξιάδης

Επιθετικοί: Ιωάννης Καράκουτης, Ελευθέριος- Βασίλειος Βασιλείου, Γεώργιος Κούτσιας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Γεώργιος Κουλούρης, Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Μπάμπουρας, Μιχαήλ-Ραφαήλ Καμαρός, Νικόλαος Σπυράκος

Το τεχνικό team της Κ17

Προπονητής: Απόστολος Παπαβασιλείου

Βοηθός προπονητή: Δημήτριος Ταξίδης

Γυμναστής: Ευάγγελος Αλεξόπουλος

Προπονητής τερματοφυλάκων: Μιχαήλ Ψωμιάδης

Ανάλυση video: Αλέκος Θεοδωρίδης

Φυσιοθεραπευτής: Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης

Φροντιστής: Ευστράτιος Αριζάνης

Γενικός αρχηγός: Σταύρος Σαράφης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...