Με το δεξί μπήκαν και φέτος οι Πρωταθλητές!

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στη Σουρωτή τον Παναιτωλικό με 3-0...
Με το δεξί μπήκαν και φέτος οι Πρωταθλητές!

Η ανανεωμένη ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεκίνησε και επίσημα τη νέα σεζόν, όπως τελείωσε την προηγούμενη. Οι Πρωταθλητές κυριάρχησαν πλήρως του αντιπάλου τους καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δυσκολεύτηκαν να τελειώσουν τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν αλλά στο φινάλε βρήκαν το καθαρό μυαλό και πήραν μία εμφατική νίκη, στέλνοντας παράλληλα και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως μπορεί να άλλαξαν πολλά αλλά ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει και πάλι την κορυφή.

Με ένα κράμα παικτών που αγωνίστηκαν στην ομάδα και πέρυσι, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα από την Κ17, ο Γκαρσία ξεκίνησε στην πρεμιέρα με τον Μπαλωμένο κάτω από τα δοκάρια, τους Καλουτσικίδη και Γρόσδη στα άκρα της άμυνας, τους Μιχαηλίδη και Γιαξή στα στόπερ, τους Τσιγγάρα , Τσοπούρογλου και Σαλαμούρα στη μεσαία γραμμή και τριάδα στην επίθεση τους Πουρναρά, Πανίδη και Καράκουτη.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας και έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα μία εξ επαφής κεφαλιά του Πανίδη στο τελευταίο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να είναι κυρίαρχος αλλά να μην βρίσκει δίχτυα. Τη λύση έδωσε αρχικά ο Τσιγγάρας στο 82′ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Τζόλης, που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε δις για να δώσει πανηγυρικό τόνο στη νίκη του ΠΑΟΚ με ένα πέναλτι και ένα ωραίο τελείωμα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Γρόσδης, Μιχαηλίδης , Γιαξής, Τσιγγάρας , Τσοπούρογλου, Σαλαμούρας (68′ Τάχατος), Πουρναράς, Πανίδης (59′ Γκορτεζιάνι), Καράκουτης (46′ Τζόλης)

...................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

93ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-0 ο Τζόλης

88ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0 η Κ19 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζόλη

83ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τσιγγάρας και ο ΠΑΟΚ λύνει τον Γόρδιο δεσμό και ανοίγει το σκορ!

68ο λεπτό: Ταχάτος στη θέση του Σαλαμούρα

Συμπληρώθηκε μια ώρα παιχνιδιού, χωρίς να έχει ανοίξει το σκορ

59ο λεπτό: Στη θέση του Πανίδη πέρασε ο Γκορτεζιάνι

46ο λεπτό: Στη θέση του Καράκουτη μπήκε ο Τζόλης

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να βρει ως τώρα λύση απέναντι στην άμυνα της ομάδας του Αγρινίου

Παραμένει το 0-0 στο 25ο λεπτό

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους στη σέντρα

Η σύνθέση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Γρόσδης, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Τσοπούρογλου, Σαλαμούρας (68' Ταχάτος), Πουρναράς, Πανίδης (59' Γκορτεζιάνι), Καράκουτης (46' Τζόλης). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Θεοδωρίδης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γκορτεζιάνι, Πιπιλιάρης, Τζόλης

Διαβάστε ακόμη...