Κάποτε θα έρχονταν και η …..ήττα!

Κάποτε θα έρχονταν και η …..ήττα!

Ο Όσιμ είπε κάποτε ότι η μπάλα είναι η μεγαλύτερη… πόρνη. Αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Μετά από 15 αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα, και συνολικά πάνω από ενάμιση χρόνο χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος, η ομάδα του προπαιδικού τμήματος ΄96 έχασε στον ημιτελικό του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Μ από τους Μπέμπηδες στα πέναλτι με 8-6.

Η ομάδα μπήκε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και πολύ γρήγορα βρέθηκε να χάνει με 2 – 0. Κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να μειώσει σε 2 – 1 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Πόζογλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, που όχι μόνο ισοφάρισε το παιχνίδι με τέρμα του Καραντασιάδη, αλλά θα μπορούσε και να το « γυρίσει» αν το δυνατό σουτ του Στεφανίδη δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι των Μπέμπηδων ( ακόμα κουνιέται το δοκάρι).

Επίσης σε δύο περιπτώσεις δεν δόθηκαν μαρς πέναλτι, αλλά αυτά είναι «συνηθισμένα» όταν παίζει ο Π.Α.Ο.Κ.! Έτσι δεν είναι ρέφερι; Αλλά έτσι είναι – δυστυχώς ή ευτυχώς- αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο!

Τώρα τι να πεις και για την διοργανώτρια αρχή…

Νομίζω ότι και στον πιο άσχετο φίλαθλο φαντάζει εντελώς άδικο αυτό το «ιμιτασιόν» σύστημα των πλέι οφ με τον τρόπο που διεξάγεται.

Δεν μπορείς να τερματίζεις στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο…25 βαθμούς(!) και να βάζεις την ομάδα να παίζει με τον τρίτο με τον τέταρτο κ.λπ.

Βρέθηκε δηλαδή η ομάδα σε μια κακή μέρα , σε άτυχη μέρα θα πω εγώ, και χάνει το πρωτάθλημα; Απάντηση φυσικά δεν περιμένω από κανένα, όπως βέβαια έχουμε συνηθίσει σε αυτόν τον τόπο!!

Το άτυχο γεγονός αυτό, δεν επισκιάζει σε καμιά περίπτωση την φανταστική πορεία αυτών των παιδιών και του προπονητή τους που έχουν προσφέρει – και θα συνεχίσουν να προσφέρουν- τόσες χαρές ( και κύπελλα) στον Σύλλογο του Π.Α.Ο.Κ.

Το Σάββατο η ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του άρη για τις θέσεις 3 -4

Και για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει ομάδα σχετική με το τμήμα στο facebook. http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=68606756683&ref=ts

Σε αντίθεση με το άτυχο – έτσι πιστεύω, και έτσι είναι – τμήμα του προπαιδικού ‘96 η ομάδα του Γιάννη Βλάχου και το παιδικό τμήμα με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 επικράτησε στον ημιτελικό της αντίστοιχης ομάδας του Μακεδονικού Γέφυρας με σκορ 5 – 0, και παίζει στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Ηρακλή – Θερμαϊκού.

Τα γκολ για το τμήμα πέτυχαν οι ΠΙΡΤΣΧΑΛΑΒΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ ( 2 ).

Η ομάδα του κυρίου Βλάχου έπαιξε ωραίο και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια της φετινής σαιζόν, και η συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό είναι η φυσική ( και δίκαιη ) ροή των πραγμάτων!

Το « πάρτυ» γίνεται την Κυριακή 17 Μαΐου στο γήπεδο της Μίκρας στην Καλαμαριά και ευχή όλων είναι να προστεθεί ακόμα ένα κύπελλο στα γραφεία των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Για τις θέσεις 9-16 και σε ένα αδιάφορο παιχνίδι με πολλές αλλαγές το παιδικό τμήμα ’95, επίσης του Γιάννη Βλάχου ηττήθηκε από τον Ηρακλή με 1 – 0.

Άλλη μια νίκη για την ομάδα του Γιάννη Αβραμίδη και το προπαιδικό τμήμα ΄97 με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς με σκορ 3 – 0 και σκόρερ τους Κώστα, Ζαφειρίου και Πούφλη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. πήρε την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα που διοργανώνεται στο Αθλητικό Κέντρο Λέοντες στην Ευκαρπία.

 

Υ.Γ.: Τις φωτογραφίες μας έδωσε αποκλειστικά ο Ηλίας Στεφανίδης.

Διαβάστε ακόμη...