Ντόρτι και πρόκριση στους "4" για την Κ14

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του Wanda Cup που διεξάγεται στη Μαδρίτη, η Κ14 του ΠΑΟΚ κέρδισε και την ακαδημία Wanda με 4-0...
Ντόρτι και πρόκριση στους "4" για την Κ14

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και ήδη το σκορ στο πρώτο 8λεπτο της αναμέτρησης ήταν στα επίπεδα του 0-3! Για αυτό φρόντισαν ο Γεωργιάδης στο 4', ο Βασιλειάδης στο 5' και ο Κουτσιούδης στο 8'.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε και σε ένα 4ο γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον εξαιρετικό Κουτσιούδη από κοντά, μετά από σέντρα πάρε βάλε του Βασιλειάδη από τα αριστερά!   

Γνωρίζοντας πως ισοβαθμούσαμε με την ομάδα της Juventus στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, υστερούσαμε όμως στη διαφορά τερμάτων (7-0 ο ΠΑΟΚ, 9-1 η ομάδα της Juventus), ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, καθώς φάνηκε να διαλέγουμε αντίπαλο στον ημιτελικό (Αϊντχόφεν).

Η Wanda πήρε μέτρα στο γήπεδο χωρίς να καταφέρει να φτάσει σε κάποιο γκολ και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 4-0.

Το τουρνουά ολοκληρώνεται αύριο με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν και Αθλέτικο Μαδρίτης - Γιουβέντους, με τους νικητές να κοντράρονται για την πρωτιά στη διοργάνωση!   

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούδης, Γεωργιάδης (30' Ιγνατίου), Γιαγκούλας, Θεοδοσιάδης (21' Αδάμ), Δεληγιάννης, Γιαγτζίδης, Κωττάς (21' Παπαευαγγέλου), Αλμύρας, Βασιλειάδης (26' Παναγιωτίδης), Κουτσιούδης (26' Μαύρης), Πεκρίδης

.........................................

Θυμηθείτε τη εξέλιξη της αναμέτρησης 

Τέλος

35ο λεπτό: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ μετά από ώρα, με τη σέντρα σουτ από καλή θέση να περνάει άουτ!

30ό λεπτό: Ιγνατίου στη θέση  του Γεωργιάδη

26ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μαύρης και Παναγιωτίδης στις θέσεις των Κουτσιούδη και Βασιλειάδη

25ο λεπτό: Βελτιωμένη η εικόνα της Warda στην επανάληψη

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον Αδάμ στη θέση του Θεοδοσιάδη και ο Παπαευαγγέλου στη θέση του Κωτττά

Ημίχρονο

19ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-4 ο Κουτσιούδης από κοντά μετά από σέντρα πάρε βάλε του Βασιλειάδη από τα αριστερά!

18ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσιούδη να βγαίνει τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας της Wanda να τον σταματάει!

8ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-3 ο Κουτσιούδης, ο οποίος μετά από κάθετη βγήκε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον τερματοφύλακα και από πλάγια θέση σκόραρε! 

5ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2  ο Βασιλειάδης 

4ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 0-1 ο Γεωργιάδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε από τα αριστερά

Η σύνθεση τπυ ΠΑΟΚ: Νικολακούδης, Γεωργιάδης (30' Ιγνατίου), Γιαγκούλας, Θεοδοσιάδης (21' Αδάμ), Δεληγιάννης, Γιαγτζίδης, Κωττάς (21' Παπαευαγγέλου), Αλμύρας, Βασιλειάδης (26' Παναγιωτίδης), Κουτσιούδης (26' Μαύρης), Πεκρίδης

Το παιχνίδι ξεκίνησε...

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να περάσει στους αυριανούς ημιτελικούς, στοχεύοντας να φτάσει ως τον τελικό της πολύ σημαντικής αυτής διοργάνωσης! Η διάρκεια των αγώνων είναι 20 λεπτά το κάθε ημίχρονο

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...