Δύο πολύ μεγάλες νίκες για την Κ14!

Τη δεύτερη μέρα του Wanda Cup που διεξάγεται στη Μαδρίτη, η Κ14 του ΠΑΟΚ πήρε δύο νίκες, επικρατώντας επί της Porto με 1-0 και της Leicester με 2-0!
Δύο πολύ μεγάλες νίκες για την Κ14!

Οι νεαροί παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη και του Σάββα Κωνσταντινίδη, αγωνίστηκαν στο πρώτο σημερινό ματς για το Wanda Cup με την πρωτοπόρο του ομίλου μας, ομάδα της Porto.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και ο ΠΑΟΚ με σωστή τακτική κατάφερε να κερδίσει το πολύ σημαντικό αυτό ματς, επικρατώντας με 1-0.

Σκόρερ του τέρματος που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Γκούμας στο 25' με εξαιρετική προσπάθεια και άψογο τελείωμα της φάσης!

Εκτός του γκολ, στο παιχνίδι δημιουργήθηκαν αρκετές καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με την ομάδα μας να δείχνει πως έχει τη δυνατότητα να πλασαριστεί στη δυάδα και να διεκδικήσει την πρόκριση στον αυριανό τελικό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Παπαευαγγέλου, Θεοδοσιάδης, Παναγιωτίδης, Γκούμας, Κωττάς, Αλμύρας, Ιγνατίου, Μαύρης (Κουτσιούδης), Αδάμ (Βασιλειάδης)

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την αγγλική Leicester, την οποία κέρδισε σχετικά εύκολα με 2-0, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη από πολύ νωρίς! Ο Γιάννης Κουτσιούδης μόλις στο 1ο λεπτό έγραψε το 1-0, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 6' να διπλασιάσει τα γκολ της Κ14.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στοιν προπονητή της ομάδας μας να κάνει αρκετές αλλαγές και ουσιαστικά να διαχειριστεί την ομάδα, ξεκουράζοντας παίκτες που έπαιξαν περισσότερο στα προηγούμενα ματς, καθώς ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι πλέον η κορυφή του τουρνουά!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούδης, Παναγιωτίδης (Γεωργιάδης), Παπαευαγγέλου, Θεοδοσιάδης, Δεληγιάννης, Γκούμας (Ιγνατίου), Κωττάς (Αλμύρας), Γιαγτζίδης (Γιαγκούλας), Βασιλειάδης (Πεκρίδης), Μαύρης (Αδάμ)   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...