Ξεκίνημα με δύο ισοπαλίες για την Κ14...

Ξεκίνησε σήμερα 7/6 τα παιχνίδια της στο Wanda Cup της Μαδρίτης, η Κ14 του ΠΑΟΚ!
Ξεκίνημα με δύο ισοπαλίες για την Κ14...

Οι νεαροί παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη και του Σάββα Κωνσταντινίδη, αντιμετώπισαν πρώτα την New York City FC και στη συνέχεια τη Juventus, σε παιχνίδια διαρκειας 20 λεπτών το κάθε ημίχρονο.

Στην πρώτη αναμέτρηση που ξεκίνησε στις 11:40 με αντίπαλο τη New York City FC, μετά από ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο κύλησε χωρίς επικίνδυνες φάσεις, ο ΠΑΟΚ μπορούσε στο τελευταίο δίλεπτο να σκοράρει, όμως ο Κωττάς σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη οι ομάδες ανέβηκαν επιθετικά, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον ΠΑΟΚ στις καλύτερες από αυτές να έχει δοκάρι με τον Αδάμ και λίγο αργότερα ο Μαύρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά  πλάσαρε χωρίς πίεση άουτ!       

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Παναγιωτίδης, Θεοδοσιάδης, Γιαγκούλας, Δεληγιάννης (Γεωργιάδης), Κωττάς, Βασιλειάδης, Γκούμας, Μαύρης, Γκουτσιούδης, Ιγνατίου (Αδάμ)

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την Juventus, σε μια αναμέτρηση η οποία ξεκίνησε στις 13:20 και στην οποία η ιταλική ομάδα είχε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία μας σε 1-2 ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Παπαευαγγέλου, Θεοδοσιάδης, Παναγιωτίδης, Κωττάς, Γκούμας (Πεκρίδης), Αλμύρας (Ιγνατίου), Αδάμ, Κουτσιούδης (Μαύρης), Βασιλειάδης

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 8/6

11.40 Porto – ΠΑΟΚ

13.20 Leicester City – ΠΑΟΚ

19.40 Academia Wanda – ΠΑΟΚ

Την αποστολή της Κ14 αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Γκούμας, Παναγιώτης Πεκρίδης, Ιωάννης Κουτσιούδης, Σπυρίδων Αγγελίδης, Κωνσταντίνος Ιγνατίου, Αθανάσιος Παναγιωτίδης, Νικόλαος Δεληγιάννη, Μηνάς Βασιλειάδης, Χρήστος Αλμύρας, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, Δημήτριος Κωττάς, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Δημήτριος Παπαευαγγέλου, Αλέξανδρος Αδάμ, Νικόλαος Μαύρης, Αθανάσιος Γιαγτζίδης, Βασίλειος Νικολακούλης, Ιωάννης Γιαγκούλας.

Συνοδεύουν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης, Σάββας Κωνσταντινίδης, ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης Γιάννης Βλάχος και ο Γιώργος Γεωργιάδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...