Στο FIFA Youth Cup η Κ19

Από τον Μπόμπι Τσάρλτον, τον Κλάους Αουγκεντάλερ, τον Ράιαν Γκιγκς και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, μέχρι τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Ζεράρ Πικέ, το τουρνουά Blue Stars/FIFA Youth Cup επιβεβαιώνει επί 80 χρόνια τον
Στο FIFA Youth Cup η Κ19

τίτλο «Αστέρια του Μέλλοντος». Το 2019 (30 και 31 Μαϊου) στο φημισμένο τουρνουά της Ζυρίχης θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια Κ19 του ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι ουσιαστικά το δεύτερο διεθνές τουρνουά της σεζόν για την Κ19, καθώς τον Αύγουστο του 2018 ταξίδεψε στην Ολλανδία για το Culemborg Cup, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Στη Ζυρίχη θα βρεθούν οι Seattle Sounders, Benfica, Boca Juniors, Sevilla FC, Dinamo Zagreb, FC Zurich, Grasshopper Club Zurich, FC Basel, FC Blue Stars Zurich.

Τον όμιλο του ΠΑΟΚ συνθέτουν οι: Benfica, Zurich, Seattle Sounders και Basel και το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

30.5

12.40 Seattle – ΠΑΟΚ

15.20 ΠΑΟΚ – Zurich

17.50 ΠΑΟΚ – Benfica

31.05

12.15 Basel – ΠΑΟΚ

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Συμεών Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Μάριος Τσαούσης, Δημήτριος Θεοδωρίδης, Απόστολος Διαμαντής, Ιωάννης Μιχαηλίδης, Αβεντίς Αβεντισιάν, Δημήτριος Τσοπούρογλου, Θεοχάρης Τσιγγάρας, Σεραφείμ Μανιώτης, Ζήσης Χατζηστραβός, Ιωάννης Καράκουτης, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Αντώνιος Γαϊτανίδης, Γεώργιος Δούμτσης, Ιωάννης Κωνσταντέλιας, Πέτρος Καλουτσικίδης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Γεώργιος Τζοβάρας.

Την αποστολή θα συνοδεύσει όλο το προπονητικό team, καθώς και ο λειτουργικός υπεύθυνος του PAOK Academy Κώστας Βούρτσης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...