Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ η Κ14!

Η Κ14 του ΠΑΟΚ ανακηρύχτηκε σήμερα 19/5, πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ, στην κατηγορία των ομάδων Κ15!
Πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ η Κ14!

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου κέρδισαν στον τελικό που έγινε στη Μίκρα την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 1-0, παρουσία πολλών θεατών, φίλων και των δύο ομάδων!

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Γκούμας, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι της αναμέτρησης στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, όταν η μπάλα μετά από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά βρήκε σε χέρι αμυντικού της ομάδας των Ποντίων!

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με παιδιά γεννημένα το 2005, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα είχαν στο ρόστερ τους παίκτες κατά ένα έτος μεγαλύτερους, κάτι που ως γνωστόν αποτελεί πάγια θέση των Ακαδημιών μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες μας!

Η ομάδα των Ποντίων όχι μόνο πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, αλλά εντυπωσίασε με την απόδοσή της, μιας και σε ουκ ολίγες περιπτώσεις χρειάστηκαν οι σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά μας Αγγελίδη Σπυρίδωνα, ο οποίος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Ευκαιρίες για γκολ χάθηκαν εκατέρωθεν, με τους παίκτες της ομάδας της Κατερίνης λίγο μετά το 1-0 να χάνουν πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Αγγελίδης πέφτοντας σωστά στην αριστερή του γωνία, ενώ στη συνέχεια είχαν και δοκάρι!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ήταν περισσότερο δημιουργικός στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, όταν και χάθηκαν 3-4 εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ!

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Παναγιωτίδης, Παπαευαγγέλου, Θεοδοσιάδης, Δεληγιάννης, Γιαγτζίδης, Κωττάς, Γκούμας, Μαύρης, Κουτσιούδης, Ιγνατίου. Έπαιξαν ακόμη οι: Γεωργιάδης, Αλμύρας, Αδάμ, Γιαγκούλας, Πεκρίδης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...