"Φέτος πήγαν όλα τέλεια"

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Κ19 Πάμπλο Γκαρσία δήλωσε μετα τη λήξη του ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης...
"Φέτος πήγαν όλα τέλεια"

Αναλυτικά τόνισε:

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: Φέτος πήγαν όλα τέλεια. Σίγουρα πάνω από όλα είναι η πρώτη ομάδα. Εγώ όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, γνώρισα πολύ κόσμο και τόσο μεγάλο όσο του ΠΑΟΚ και αυτό που γίνεται φέτος, είναι σαν όνειρο. Πήραμε και πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδιά που έπαιξαν, την οικογένεια Σαββίδη και όλους αυτούς που έκαναν πολύ δουλειά φέτος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σίγουρα και εμείς πήραμε πρωτάθλημα και εμείς το πήραμε αήττητοι, αν και έχουμε ένα παιχνίδι. Μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό, αλλά τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια, έκαναν πολύ δουλειά. Του χρόνου κάποιοι μπορεί να ανέβουν στην πρώτη ομάδα, άλλοι να πάνε δανεικοί. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Φέτος είναι όλα μία χαρά.

Για το ότι παιδιά της ακαδημίας προωθούνται στην πρώτη ομάδα: Είναι πολύ σημαντικό. Εμείς κάνουμε δουλειά για να έχουμε παίκτες στο μέλλον. Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν και στην μεγάλη κατηγορία. Έχουμε υπομονή. Τα παιδιά ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ξέρουν την ιστορία του και τον έχουν στο... αίμα τους. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε.

Για τους προσωπικούς του στόχους: Ο στόχος μου είναι να γίνω καλός προπονητής. Να βελτιώνομαι, να βλέπω τον τρόπο που μου αρέσει να παίζω στο παιχνίδι. Εδώ βέβαια ετοιμάζω παίκτες. Στο μέλλον θέλω να βελτιώνομαι, να γίνω ένας καλός προπονητής.

 

Διαβάστε ακόμη...