Επίδειξη δύναμης η Κ19 στα Γιάννινα!

Για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ διέλυσε στο Αθλητικό Κέντρο Epirus, την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-6 ...
Επίδειξη δύναμης η Κ19 στα Γιάννινα!

Βρέθηκε πίσω στο σκορ, άφησε να περάσει ένα ολόκληρο ημίχρονο ανεκμετάλλευτο και μετά πέτυχε έξι γκολ (!). Η Κ19 του Δικεφάλου πέρασε και από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, την οποία έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό.

Με μία μαγική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έσβησε την μουτζούρα του πρώτου μέρους και έφτασε σε μία εύκολη όπως αποδείχθηκε στο φινάλε ανατροπή.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εδώ και έναν περίπου μήνα, τα παιδιά των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δείχνουν ότι διψούν για τη νίκη παρά το γεγονός ότι εκλείπει το βαθμολογικό κίνητρο και θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν αήττητοι. Προς το παρόν έχουν μόλις μία ισοπαλία σε 28 αγώνες.

Στα Γιάννενα στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Οι γηπεδούχοι μάλιστα το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το προβάδισμα στο 34′, αλλά ο Τσαούσης στο φινάλε του πρώτου μέρους και με το δεξί μάλιστα, που δεν είναι το καλό του πόδι, με σουτ ισοφάρισε.

Η επανάληψη ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο αρχηγός Χατζηστραβός πέρασε σαν αλλαγή στο ημίχρονο και χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά για να βρει δίχτυα, μετά από ασίστ του Σαλαμούρα.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γαϊτανίδης. Ο νεαρός εξτρέμ σκόραρε με ατομική ενέργεια στο 61′, ενώ στο 66′ και στο 80′ έδωσε δύο έτοιμα γκολ στον Γκαργκαλατζίδη για να σκοράρει και το έκτο και τελευταίο γκολ του Δικεφάλου μετά από ασίστ του Τζοβάρα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (65′ Μελετίδης), Βουτσάς (46′ Χατζηστραβός), Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Πανίδης (55′ Τζοβάρας)

..............................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

Μπήκαμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ...

83ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Τζοβάρας πάσαρε στον Γαϊτανίδη, ο οποίος έγραψε το 1-6

80ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-5 η Κ19 με τον Γκαργκαλατζίδη να εκμεταλλεύεται ιδανικά την ασίστ του Γαϊτανίδη

65ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-4 ο ΠΑΟΚ, με τους παίκτες του Γκαρσία να κάνουν πάρτι στα Γιάννινα! Σκόρερ ο Γκαργκαλατζίδης μετά μπαλιά του Γαϊτανίδη 

61ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-3 ο ΠΑΟΚ, με ατομική προσπάθεια του Γαϊτανίδη

Συμπληρώθηκε μία ώρα παιχνιδιού με τον Δικέφαλο να έχει ανατρέψει το σκορ και να προηγείται στα Γιάννινα με 1-2

50ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-2 ο ΠΑΟΚ με τον Χατζηστραβό μετά από πάσα του Σαλαμούρα!

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-1, με σουτ του Τσαούση!

34ο λεπτό: 1-0 οι γηπεδούχοι

Συμπληρώθηκε το δεκάλεπτο με το σκορ να παραμένει στο 0-0

19:32 Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Βουτσάς, Γαϊτανίδης, Γκαργκαλατζίδης, Πανίδης. Αναπληρωματικοί: Συλλέκτης, Μελετίδης, Γιαξής, Τζοβάρας, Ξιφιλίνος, Χατζηστραβός, Δούμτσης

Διαβάστε ακόμη...