Ένα αυτογκόλ έκρινε τον τελικό!

Η Κ17 του ΠΑΟΚ του ηττήθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, σε παιχνίδι που  στο Αγρίνιο  με 1-0...
Ένα αυτογκόλ έκρινε τον τελικό!

Όπως έχει τονιστεί κατά το παρελθόν η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας ενός ποδοσφαιριστή. Η ήττα σίγουρα πονάει και αφήνει κάποιες πληγές αλλά χρησιμεύει ώστε να μάθουν τα παιδιά και αυτή την πλευρά του αθλητισμού.

Τα κλαμένα πρόσωπα και η πίκρα της ήττας μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Αγρίνιο θα κρατήσουν για λίγο. Και μετά πάλι στο γήπεδο ώστε να προετοιμαστεί η νέα σεζόν. Το δεδομένο είναι σίγουρα ένα: το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά.

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν γεμάτο άγχος. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση να πάρει ρίσκα. Στο πρώτο 20 λεπτο μπήκε δυνατά, χωρίς να φτιάξει φάσεις. Από εκεί και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήδη τον Μπαλωμένο να κάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τα παιδιά των Αλεξιάδη και Χάγκαν. Ο Ντόντης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα ασπρόμαυρα δίχτυα. Έτσι γράφτηκε και ο επίλογος της φετινής σεζόν για την Κ17 του ΠΑΟΚ. Ένα τυχερό γκολ στάθηκε ικανό να στερήσει το τρόπαιο από τον Δικέφαλο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Αβεντισιάν, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Κιτσάκης (51′ Πιπιλιάρης), Καραμπέρης (66′ Ντάικο), Γρόσδης, Τζόλης, Τσοπούρογλου, Καράκουτης (66΄Κωνσταντέλιας), Γκορτεσιάνι (87′ Θεοδωρίδης).

 Σύντομα περισσότερα...

Διαβάστε ακόμη...