Πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης η Κ19

Με ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο η Κ19 του Δικεφάλου "σκόρπισε" με 0-4 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα και πέτυχε μία ακόμα νίκη στη φετινή Super League Σουρωτή, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.
Πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης η Κ19

Μπορεί να έχουν κατακτήσει εδώ και αρκετό καιρό το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, αλλά οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ δεν λένε να σηκώσουν το πόδι από το γκάζι. Τελευταίο τους θύμα ο Απόλλων Σμύρνης τον οποίο κέρδισαν εύκολα με 0-4.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν την υπεροχή, έχασαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, χωρίς όμως να επιτρέψουν στον αντίπαλο να σημειώσει τελική προς την εστία τους.

Στην επανάληψη όμως τα πάντα άλλαξαν. Στο 48′ ο Μιχαηλίδης πήρε την ασίστ από τον Τσαούση και με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 55′ ο Πανίδης σέρβιρε στον Γαϊτανίδη για το 0-2.

Πέντε λεπτά μετά ο Πανίδης έγινε από δημιουργός σκόρερ και εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Διαμαντή για το 0-3, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Δούμτσης στις καθυστερήσεις, όταν κέρδισε μία κόντρα και εκτέλεσε για το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας (67′ Γιαξής), Βουτσάς, Σαλαμούρας (67′ Μελετίδης), Γαϊτανίδης (60′ Πουρναράς), Δούμτσης, Πανίδης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...