Στον τελικό η Κ17, 2-0 τον Παναθηναϊκό!

Για τον ημιτελικό του F-4 των ομάδων Κ17 της Super League, o ΠΑΟΚ επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναθηναϊκού με 2-0...
Στον τελικό η Κ17, 2-0 τον Παναθηναϊκό!

Μια μεθυστική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μετά την ανδρική ομάδα, την Κ19 και την Κ15, είναι η σειρά της Κ17 να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στον τελικό της Μ. Πέμπτης (13.00) που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον νικητή του β' ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνεπής σε όλα αυτά που έχουν συμβάλλει στη σαρωτική υπεροχή του ΠΑΟΚ, η Κ17 πέρασε τον σκόπελο του Παναθηναϊκού κι ετοιμάζεται να σηκώσει ένα ακόμα τρόπαιο για τον Δικέφαλο.

Η ομάδα των Αλέξη Αλεξιάδη και Έμπε Χάγκαν έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό με δύο γκολ του πρώτου της σκόρερ Χρήστου Τζόλη.

Τη νωθρότητα του α' ημιχρόνου και την απουσία φάσεων (εξαιρείται η επέμβαση του Μπαλωμένου στο 27′), ακολούθησε ένα μεστό 45λεπτο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι το αφεντικό του αγώνα. Στο 51′ ακυρώνεται ορθώς γκολ του Τζόλη ως οφσάιντ, ωστόσο στο 56′ ο ίδιος παίκτης βρίσκει δίχτυα για το 1-0. Ο Κιτσάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε με αστάθεια και ο Τζόλης από κοντά δεν θα μπορούσε να αστοχήσει.

Η συνέχεια αποδείχτηκε ακόμα πιο ευνοϊκή για τον Δικέφαλο, καθώς στο 60′ ο Παναθηναϊκός μένει με δέκα παίκτες και τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ κερδίσει πέναλτι, σε χέρι που καταλογίζεται κατά την εκτέλεση φάουλ του Καραμπέρη. Αναλαμβάνει να το εκτελέσει ο Χρήστος Τζόλης. 2-0 για τον ΠΑΟΚ στο 63′.

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε κάπου εκεί, δίχως αξιοσημείωτες φάσεις στα λεπτά που απέμειναν.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (68′ Κωνσταντέλιας), Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης (46′ Κιτσάκης), Κουτεντάκης (46′ Γκορτεζιάνι), Τζόλης (84′ Κουίδης), Γρόσδης, Καράκουτης (78′ Θεοδωρίδης). 

.......................................

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Κουτεντάκης, Τζόλης, Γρόσδης, Καρακούτης.

Παναθηναϊκός: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης, Καρβούνης, Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...