Ακόμα μια νίκη για τους πρωταθλητές!

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε στις εγκαταστάσεις του Λόλα στη Σουρωτή, της αντίστοιχης της Λαμίας με 1-0...
Ακόμα μια νίκη για τους πρωταθλητές!

Μπορεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος να έχει ήδη επιτευχθεί αλλά η Κ19 του Δικεφάλου θέλει να συνεχίσει το εκπληκτικό νικηφόρο σερί της. Τελευταίο της θύμα η Λαμία την οποία κέρδισε με 1-0 στη Σουρωτή, με το τελικό αποτέλεσμα να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα τους με αρκετές αλλαγές, επιλέγοντας τον Ταλιχμανίδη κάτω από την εστία, τους Τσαούση, Καλουτσικίδη, Μιχαηλίδη και Μανιώτη στην άμυνα, τους Βουτσά, Σαλαμούρα και Χατζηστραβό στη μεσαία γραμμή και τους Πανίδη, Πουρναρά και Τζοβάρα στην επίθεση.

Από το πρώτο λεπτό το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Δικεφάλου που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, είχε την κατοχή και έχασε σωρεία ευκαιριών.

Μιχαηλίδης και Τζοβάρας έριξαν δύο προειδοποιητικές βολές μέχρι το 8′, στο επόμενο λεπτό ο Πανίδης είχε δοκάρι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και στο 12′ ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Χατζηστραβού.

Στο 19′ ο Πουρναράς έκανε το γύρισμα και ο Τζοβάρας σε κενή εστία αστόχησε, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Πανίδης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πουρναρά, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και έκανε το 1-0.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία με τον Τσαούση που δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στα άσχημα νέα της ημέρας ο Τζοβάρας αποχώρησε τραυματίας.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, η Λαμία βρήκε κάποιες τελικές με σημαντικότερη μία κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο, ενώ οι παίκτες του Γκαρσία σπατάλησαν κάποιες μεγάλες φάσεις με πρωταγωνιστές τους Πανίδη και Τσαούση.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Βουτσάς, Σαλαμούρας (60′ Θεοδωρίδης), Χατζηστραβός (46′ Γιαξής), Τζοβάρας (35′ Ξιφιλίνος), Πουρναράς, Πανίδης

..................................

Τέλος αγώνα

75o λεπτό: Πάντα στο 1-0 η αναμέτρηση

60ο λεπτό: Στη θέση του Σαλαμούρα ο Θεοδωρίδης

46o λεπτό: Στη θέση του Χατζηστραβού ο Γιαξής

Ξεκίνησε το δευτερο ημίχρονο

Ημίχρονο

40ο λεπτό:  Αστοχεί σε τετ α τετ ο Τσαούσης

35ο λεπτό: Στη θέση του Τζοβάρα, ο Ξιφιλίνος

26ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 1-0 ο ΠΑΟΚ με σκόρερ τον Πανίδη

19ο λεπτό: Mεγάλη ευκαιρία με τον Τζοβάρα να αστοχεί σε κενή εστία

12ο λεπτό: Mεγάλη χαμένη ευκαιρία για να ανοίξει ο ΠΑΟΚ το σκορ, ο Χατζηστραβός αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι

9ο λεπτό: Δοκάρι ο Πανίδης

14:32: Ξεκίνησε η αναμέτρηση

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Βουτσάς, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Πουρναράς, Πανίδης

Avαπληρωματικοί: Συλλέκτης, Γιαξής, Διαμαντής, Θεοδωρίδης, Ξιφιλίνος, Γαϊτανίδης, Δούμτσης

Διαβάστε ακόμη...