Πρόκριση στον τελικό με ανατροπή!

Διεξήχθη στη Λαμία ο πρώτος ημιτελικός του Final Four των ομάδων Κ15, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Ολυμπιακού με 2-1...
Πρόκριση στον τελικό με ανατροπή!

Ωραίο ποδόσφαιρο, αυτονόητο fair play, αγωνία, υπέροχα γκολ, ανατροπές και συναισθήματα έντονα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Λαμίας και αναμένει πλέον αντίπαλο για τον τελικό της Κυριακής.

Χρειάστηκε κάποια λεπτά ο ΠΑΟΚ να ανασυγκροτηθεί από το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού στο 3′, μα όταν βρήκε ρυθμό, άλλαζε τη μπάλα με χαρακτηριστική ευκολία και δημιουργούσε φάσεις. Είχε εναλλαγές το ματς και μια υπόγεια ένταση, με τα παιδιά και των δύο ομάδων να αποδίδουν όμορφα αυτό που αγαπούν πιο πολύ.

Ο Δικέφαλος έφτασε στην ισοφάριση στο 41′ με τον Μπότη να βγάζει τετ α τετ τον Κούτσια, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Η ανατροπή επετεύχθη στο 64′ με τον Τσίκο να εκτελεί το φάουλ και τον Ζίλο από κοντά να εκτελεί. Ακολούθησε και δοκάρι του Κουτσίδη στο 79′.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 15:00 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον νικητή του β' ημιτελικού ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μπότης, Σινανάι Τασιούρας, Ζίλος (80 Τόσκος), Κουτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80 Καμαρός), Πιτιλάκος (40 Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (72 Ρούμιαντσεβ), Κεδίκογλου (50 Μπάμπουρας).

Διαβάστε ακόμη...