Πρωταθλήτρια ΚΑΙ πάλι η Κ19!

Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε στα Πηγάδια την αντίστοιχη της Ξάνθης με 0-1 και ανακηρύχτηκε Πρωταθλήτρια ...
Πρωταθλήτρια ΚΑΙ πάλι η Κ19!

Η Κ19 του Δικεφάλου πανηγύρισε στην Ξάνθη την 22η νίκη της σε 23 αγώνες, και επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη φετινή Super League Σουρωτή.

Ούτε η Ξάνθη δεν κατάφερε να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της ομάδας των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στη φετινή Super League Σουρωτή.

Οι προπονητές παρέταξαν την ομαδα με αρκετές αλλαγές. Ο Ταλιχμανίδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Καλουτσικίδης αντικατέστησε τον τιμωρημένο Λύρατζη και συμπλήρωσε την τετράδα της άμυνας μαζί με τους Τσαούση, Διαμαντή και Μιχαηλίδη, ο Μελετίδης πήρε τη θέση του επίσης τιμωρημένου Μπαλογιάννη δίπλα στους Τσιγγάρα και Χατζηστραβό, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν οι Τζοβάρας, Γαϊτανίδης και Δούμτσης.

Στο πρώτο μέρος και με κόντρα άνεμο για τους φιλοξενούμενους η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Στο 19′ οι Τζοβάρας και Τσαούσης έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία, ενώ στο 27′ η Ξάνθη είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Ταλιχμανίδης έκανε μία σπουδαία επέμβαση σε κεφαλιά και ο Τζοβάρας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από καλή θέση στο 33′. Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Οι παίκτες του Γκαρσία μπήκαν αποφασισμένοι και άρχισαν να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες κυνηγώντας παθιασμένα το γκολ.

Η λύση ήρθε στο 60′. Ο Χατζηστραβός έκανε μία εξαιρετική προσπάθεια, έβγαλε τη σέντρα και ο Διαμαντής έγραψε το 0-1, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Ο Τζοβάρας είχε δοκάρι στο 71′ και έχασε δύο ακόμα ανεπανάληπτες ευκαιρίες, όπως και ο Πανίδης που πέρασε σαν αλλαγή.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του Δικεφάλου να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επτά αγώνες πριν την ολοκλήρωσή του.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μελετίδης (68′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Γαϊτανίδης (87′ Πουρναράς), Δούμτσης (76′ Πανίδης) .

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

71ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Τζοβάρα μετά από φάουλ του Χατζηστραβού

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Διαμαντής με κεφαλιά ανοίγει το σκορ μετά από σέντρα του Χατζηστραβού

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

38ο λεπτό: Σπουδαία επέμβαση του Ταλιχμανίδη σε κεφαλιά, με την Ξάνθη να γίνεται και πάλι απειλητική

33ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο με τον Τζοβάρα να αστοχεί από καλή θέση

27ο λεπτό:  Δοκάρι για την Ξάνθη μετά από εκτέλεση φάουλ

19ο λεπτό: Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα διπλή. Τσαούσης και Τζοβάρας δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, από εξαιρετικές θέσεις!

10ο λεπτό: Αναγνωριστικό το παιχνίδι στο ξεκίνημά του

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μελετίδης, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Γαϊτανίδης, Δούμτσης. Αναπληρωματικοί: Συλλέκτης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Βουτσάς, Ξιφιλίνος, Πανίδης, Μανιώτης

Ο ΠΑΟΚ με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια του αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα, αν και είμαστε βέβαιοι πως η ομάδα θα πάει για το 29 στα 30 

.................................................

Η εξέλιξη της αγωνιστικής...

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΛΕΒΑΔΕΙΑ-ΓΙΑΝΝΙΝΑΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 30/3 στις 11:003-2A.E.K.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 30/3 στις 11:305-2ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 30/3 στις 12:004-0ΟΣΦΠ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ30/3 στις 12:001-3Α.Ε.Λ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΚΑΖΑΡ30/3 στις 13:000-2ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΟΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ31/3 στις 10:000-3Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ.ΠΗΓΑΔΙΩΝ31/3 στις 11:000-1ΑΡΗΣ-Ο.Φ.Η.ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 31/ 3 στις 15:001-1

Διαβάστε ακόμη...