Αήττητη η Κ15 στο Final Four

Με μία ακόμα νίκη, την 15η σε 16 αγώνες, ολοκλήρωσε η Κ15 τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.
Αήττητη η Κ15 στο Final Four

Η ομάδα των Απόστολου Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη κέρδισε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς που έγινε στη Σουρωτή και με 46 βαθμούς, έναντι 27 του Αρη, προετοιμάζεται πλέον για το Final Four, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός από τον Α όμιλο. Το Final Four, το οποίο θα αναδείξει τον πρωταθλητή, θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 7 Απριλίου στη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ δεν αμφισβητήθηκε, ούτε αντιμετώπισε δυσκολίες, κι αυτό είναι γεγονός που αντικατοπτρίζει τη συνολική πορεία του στο πρωτάθλημα. Πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε, με 15 νίκες και μία ισοπαλία.Και τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Σμυρλής, στο 22' και στο 34', με έξοχες ατομικές προσπάθειες και στις δύο περιπτώσεις. Ο ΠΑΣ μείωσε σε 2-1 στο 80'.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μπότης, Τασιούρας (57' Σινανάι) Ρούμιαντσεβ (47' Ζαφειριάδης), Ζίλο, Κουτσίδης (40' Τόσκος), Τσίκος (52' Συμεωνίδης), Σμυρλής (40' Κεδίκογλου), Πιτιλάκος, Κουλούρης, Σπυριδόπουλος, Κούτσιας.

Διαβάστε ακόμη...