1-1 στο Αγρίνιο η Κ17

Μολονότι είχε την υπεροχή, τις ευκαιρίες, συν ένα δοκάρι, η Κ17 έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
1-1 στο Αγρίνιο η Κ17

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον στους 48 βαθμούς και του απομένουν δύο ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα, πριν το Final Four που θα διεξαχθεί πιθανότατα την Μεγάλη Εβδομάδα. Προφανώς και ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση στο Final Four.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Emileon Sport Center, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20'. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα, κυριαρχώντας στην κατοχή και στην δημιουργία παιχνιδιού, υπεροχή ωστόσο που δεν μετουσιώθηκε γρήγορα σε γκολ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 65' με τον Καράκουτη, να παίρνει την ασίστ από τον Γκορτεζιάνι και να πλασάρει επιτυχώς τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών, όπως και δοκάρι στο 70' με τον Καράκουτη, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μακρής, Τσοπούρογλου, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Ντάικο, Κουίδης (50' Τζόλης), Κουτεντάκης, Τεμερτζόγλου (50' Γρόσδης), Πιπιλιάρης (70' Παναγιώτου), Καράκουτης, Γκορτεζιάνι (75' Κιτσάκης).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...