Επτά γκολ στον Αρη η Κ15

Ηλιόλουστο, ανοιξιάτικο πρωινό στην Τριανδρία για την Κ15, η οποία σκόραρε επτά φορές επί του Άρη, φτάνοντας στην 13η νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League.
Επτά γκολ στον Αρη η Κ15

Απομένουν δύο ματς για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ένα στο Αγρίνιο κι ένα στα Ιωάννινα , με τον ΠΑΟΚ να μετρά ήδη 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Προφανώς και έχει εξασφαλίσει προ πολλού την πρώτη θέση για το Final Four, που θα διεξαχθεί στη Λαμία στις αρχές Απριλίου.

Ο Δικέφαλος άρχισε από νωρίς να πυροβολεί. Στο 13 ο Τσέλα έκανε το 1-0 από την ασίστ του Σμυρλή, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 25 από πάσα του Πιτιλάκου.

Πήρε σειρά ο Κούτσιας για αλλά δύο γκολ, στο 29 από ασίστ του Σπυριδόπουλου και στο 40′ με ατομική προσπάθεια.

Στο 2ο ημίχρονο, στο 55 έγινε το 5-0 από τον Μπάμπουρα και ασίστ του Ζίλου, στο 78′ ήταν και πάλι η σειρά του Κούτσια που πήρε την πάσα από τον Τσέλα και τέλος στο 80 με εκπληκτικό μακρινό σουτ ο Τσίκος έκανε το 7-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Μπότης, Τασιούρας (50′ Μπάμπουρας), Τσέλα, Ζίλος, Σινανάι (55′ Τόσκος), Τσίκος, Σμυρλής, Πιτιλάκος (40′ Καμαρός), Κούτσιας, Σπυριδόπουλος (45′ Καλόγηρος), Κουλούρης (50′ Συμεωνίδης).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...