Συνέχισε...την προέλαση με τριάρα!

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, o πρωτοπόρος, αήττητος και βέβαιος πρωταθλητής ΠΑΟΚ επικράτησε στη Σουρωτή του Ατρόμητου με 3-1
Συνέχισε...την προέλαση με τριάρα!

Ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο για την Κ19 του Δικεφάλου. Οι παίκτες των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ήταν εξαιρετικοί και κόντρα στον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας την 21η νίκη τους σε 22 αναμετρήσεις.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχαν μέσα στην εβδομάδα οι οκτώ διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ταλιχμανίδης πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, Διαμαντής, Μανιώτης, Λύρατζης και Τσαούσης αποτέλεσαν την τετράδα στην άμυνα, στα χαφ ξεκίνησαν οι Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης και Χατζηστραβός, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Πανίδης, Πουρναράς και Τζοβάρας.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αιφνιδιάσει και στο 6′ ανάγκασε τον Ταλιχμανίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση σε τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Πανίδης μετά από φάση διαρκείας άνοιξε με δυνατό σουτ το σκορ.Στο 19′ ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε με τον Πανίδη να πιάνει μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Τσαούση και να γράφει το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Ταλιχμανίδη να κάνει μία εξαιρετική επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ κράτησε τη μπάλα και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Ατρόμητο να κερδίζει μέτρα στο τελευταίο 20λεπτο και να απειλεί, αλλά την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου να αντέχει και να κρατάει το μηδέν.Στο 82′ ο Τζοβάρας με κοντινή προβολή έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Γαϊτανίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις πέτυχαν το γκολ της τιμής.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Λύρατζης , Τσαούσης, Διαμαντής, Μανιώτης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης (60′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Πανίδης (67′ Δούμτσης), Τζοβάρας, Πουρναράς (55′ Γαϊτανίδης).

 

......................................................

Τέλος αγώνα

91ο λεπτό: Μειώνει ο Ατρόμητος σε 3-1

82o λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 3-0 Ο ΠΑΟΚ,σκόρερ ο Τζοβάρας από ασίστ του Γαϊτανίδη

71ο λεπτό: Πάντα στο 2-0 το σκορ υπέρ του ΠΑΟΚ

67ο λεπτό: Στη θέση του Πουρναρά περνάει ο Δούμτσης

60o λεπτό: Στη θέση του Μπαλογιάννη περνάει ο Σαλαμούρας και στη θέση του Πουρναρά ο Γαϊτανίδης

46o λεπτό: Σέντρα στο δεύτερο μέρος. χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο στις εγκαταστάσεις του Λώλα, 2-0 μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ

Συμπληρώθηκε το μισάωρο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 και να ελέγχει το παιχνίδι

19ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0 ο ΠΑΟΚ. Σκόρερ ο Πανίδης με άψογο τελείωμα

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-0 η Κ19. Μετά από φάση διαρκείας ο Πανίδης ανοίγει το σκορ στη Σουρωτή!

6ο λεπτό: Μεγάλη επέμβαση του Ταλιχμανίδη σε τετ α τετ

11:00 Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Διαμαντής, Μανιώτης, Λύρατζης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Πουρναράς, Τζοβάρας, Πανίδης. Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Βουτσάς, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Σαλαμούρας, Γαϊτανίδης, Δούμτσης

Διαβάστε ακόμη...