Νέο διπλό για την ασταμάτητη Κ19!

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών των ομάδων Κ19 της Super League, o πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό με 0-1...
Νέο διπλό για την ασταμάτητη Κ19!

Σε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, που δεν είχε πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 0-1 του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και αύξησε τη διαφορά του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος στους 15 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρατάχθηκε χωρίς τον τιμωρημένο Διαμαντή κόντρα στους Πράσινους, έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Παπαδόπουλο, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τον Μανιώτη δίπλα στον Μιχαηλίδη στα στόπερ, τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό στα χαφ και τους Τζοβάρα, Γαϊτανίδη και Δούμτση στην επίθεση.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του παιχνιδιού εκτυλίχθηκε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί από τα πρώτα δευτερόλεπτα και να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 6′.

Ο Χατζηστραβός μοίρασε στον Γαϊτανίδη, αυτός σέρβιρε στον Δούμτση, ο οποίος δεν αστόχησε για το 0-1. Στο 15′ ο Γαϊτανίδης κέρδισε πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε από την άσπρη βούλα να κάνει το 0-2.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο Δικέφαλος είχε την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους για την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρουν λύσεις για να απειλήσουν την εστία του Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε σωστά μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε μία ακόμα νίκη.

Ο Δικέφαλος πλέον έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα 15 βαθμών από τη δεύτερη ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο και θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν αήττητος.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης , Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (46′ Πουρναράς), Τζοβάρας (60′ Γκαργκαλατζίδης), Δούμτσης (80′ Σαλαμούρας)

..................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

Συμπληρώθηκε το 90λεπτο, παίζονται οι καθυστερήσεις

75ο λεπτό: Τελευταίο τέταρτο στο παιχνίδι. Γκαργκαλατζίδης και Πουρναράς αντικατέστησαν τους Τζοβάρα και Γαϊτανίδη

65ο λεπτό: Παραμένει το 0-1

12:05 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στο Γ. Καλαφάτης

Φτάσαμε στo 30' ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προηγείται στο σκορ και να υπερέχει της αθηναϊκής ομάδας

16o λεπτό: O Γαϊτανίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά αστόχησε

Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του παιχνιδιού, παραμένει το 0-1

6ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ασίστ Γαϊτανίδη, τελείωμα Δούμτση και 0-1 για τον ΠΑΟΚ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μανιώτης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης, Γαϊτανίδης (75' Πουρναράς), Δούμτσης, Τζοβάρας (75' Γκαργκαλατζίδης). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμάνίδης, Βουτσάς, Τάχατος, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Γκαργκαλατζίδης, Πανίδης

Διαβάστε ακόμη...