Η παρακάμερα του Κ19 ΠΑΟΚ-Τότεναμ

Ήταν απόγευμα Τρίτης. Η αγορά ήταν ανοιχτή. Η πρώτη ομάδα είχε ρεπό.
Η παρακάμερα του Κ19 ΠΑΟΚ-Τότεναμ

Παρόλα αυτά η Τούμπα είχε στις εξέδρες της πάνω από 10.000 κόσμο, ο οποίος έζησε έντονα την μεγάλη προσπάθεια της Κ19 του Δικεφάλου κόντρα στην Τότεναμ. Το PAOK TV έχει το παρασκήνιο.

 Οι «μικροί» του Πάμπλο Γκαρσία και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έκαναν μία αγωνιστική κατάθεση ψυχής. Έδωσαν ότι είχαν στο γήπεδο και κοίταξαν στα μάτια την Τότεναμ, αν και έπαιξαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο και τελικά λύγισαν και δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση στο γρήγορο γκολ των Άγγλων.

Η μεγαλύτερη τους επιβράβευση ήρθε από την αποθέωση του κόσμου που κατέκλυσε τις εξέδρες της Τούμπας για να χειροκροτήσει το μέλλον του Συλλόγου, το οποίο όπως φάνηκε διαγράφεται λαμπρό.

Το PAOK TV με την παρακάμερα του κατέγραψε όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. Από την άφιξη της ομάδας, το ζέσταμα και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι το πως έζησε την αναμέτρηση πάγκος και οι γεμάτες εξέδρες της Τούμπας, σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Δείτε το και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...