Τρίποντο με ανατροπή για την Κ19!

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα στη Σουρωτή, την αντίστοιχη του Πανιωνίου με 3-1...
Τρίποντο με ανατροπή για την Κ19!

Αρκετά πιο δύσκολα από ότι φανερώνει το 3-1, η Κ19 του Δικεφάλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει και τον Πανιώνιο και να συνεχίσει με νίκη την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Με αλλαγές παρατάχθηκε ο Δικέφαλος κόντρα στους πάντα μαχητικούς Κυανέρυθρους. Ο Τζοβάρας ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, οι Γαϊτανίδης και Πανίδης ήταν ανέτοιμοι και δεν ξεκίνησαν, ενώ οι Λύρατζης και Μπαλογιάννης συμμετέχουν στην αποστολή της Α Ομάδας οπότε δεν ήταν διαθέσιμοι.Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να ξεκινήσουν με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση και Τάχατο στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή, Τσιγγάρα, Σαλαμούρα και Χατζηστραβό στα χαφ και τριπλέτα στην επίθεση με τους Πουρναρά, Δούμτση και Γκαργκαλατζίδη.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα από όσους το παρακολούθησαν. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους υποδειγματικά, μπλόκαραν την μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου και το αποκορύφωμα ήταν ότι κατάφεραν να φύγουν για τα αποδυτήρια με το προβάδισμα, καθώς στο τελευταίο λεπτό μετά από ένα χτύπημα φάουλ, ο Διαμαντής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.Ο Γκαρσία πέρασε στο παιχνίδι τον Γαϊτανίδη, ο Πανιώνιος στο 50′ έμεινε με 10 παίκτες, αλλά έχασε σημαντική ευκαιρία λίγο μετά για το 0-2, και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ βρήκε πατήματα και καθαρό μυαλό και άρχισε να κλείνει τον αντίπαλο στην περιοχή του.

Η ισοφάριση ήρθε στο 60′. Ο Τσαούσης έκανε τη σέντρα, ο Μιχαηλίδης γύρισε στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Γαϊτανίδης έκανε το 1-1 με κοντινή προβολή.Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του, άσκησε πίεση, αλλά δυσκολεύτηκε να κάνει φάσεις, με τον Χατζηστραβό να χάνει σπουδαία ευκαιρία μετά από ατομική ενέργεια. Το γκολ τελικά ήρθε στο 82′ και πάλι με τον Γαϊτανίδη, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Πανίδη και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-1.Το παιχνίδι έκλεισε με ένα γκολ ακόμα για τον Δικέφαλο, με τον Γαϊτανίδη αυτή τη φορά να αναλαμβάνει χρέη δημιουργού και να στρώνει στον Χατζηστραβό για το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (46′ Γαϊτανίδης), Χατζηστραβός, Πουρναράς (64′ Πανίδης), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης (79′ Θεοδωρίδης)

.........................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

92ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-1, ο ΠΑΟΚ κλειδώνει το ματς! Ασίστ ο Γαϊτανίδης και άψογο τελείωμα του Χατζηστραβού

Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά του παιχνιδιού, παίζονται οι καθυστερήσεις 

82ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-1 ο ΠΑΟΚ. Ο Γαϊτανίδης πάλι από κοντά μετά από ασίστ του Πανίδη ολοκληρώνει την ανατροπή για τον Δικέφαλο!

80ό λεπτό: Παραμένει το 1-1, πιέζει ο ΠΑΟΚ

79ο λεπτό: Στη θέση του Γκαργκαλατζίδη μπαίνει ο Θεοδωρίδης

Ο ΠΑΟΚ έχει 20 λεπτά συν τις καθυστερήσεις για να γυρίσει το παιχνίδι

64ο λεπτό: Στη θέση του Πουρναρά περνάει ο Πανίδης

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-1. Ο Γαϊτανίδης παίρνει την ασίστ από τον Μιχαηλίδη και ισοφαρίζει!

51ο λεπτό: Με 10 θα συνεχίσει ο Πανιώνιος (αποβολή παίκτη του με 2η κίτρινη)

46ο λεπτό: Γαϊτανίδης στη θέση του Σαλαμούρα

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

44ο λεπτό: 0-1 ο Πανιώνιος με αυτογόλ του Διαμαντή!!! 

40ό λεπτό: Παραμένει χωρίς σκοτ το παιχνίδι 

22ο λεπτό: Ο ΠΑΟΚ έχει την υπεροχή αλλά για την ώρα δεν απειλεί 

Φτάσαμε στο 15ο λεπτό, παραμένει το 0-0 στη Σουρωτή

11:02 Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (46' Γαϊτανίδης), Χατζηστραβός, Πουρναράς (64' Πανίδης), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης (79' Θεοδωρίδης). Αναπληρωματικοί: Συλλέκτης, Γιαχτσής, Καλουτσικίδης, Μανιώτης, Πανίδης, Θεοδωρίδης, Γαϊτανίδης

Διαβάστε ακόμη...