Παλικαρίσια ανατροπή και διπλό στην Τρίπολη για την Κ19

Προηγήθηκε, είδε τον Αστέρα να ανατρέπει το σκορ και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα να κάνει κι αυτή με την σειρά της ανατροπή και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο στη φετινή Super League Σουρωτή.
Παλικαρίσια ανατροπή και διπλό στην Τρίπολη για την Κ19

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Τρίπολη χωρίς τον τιμωρημένο Γαϊτανίδη, τον τραυματία Τζοβάρα και τον Μπαλογιάννη που ήταν στην αποστολή της Α Ομάδας, παρόλα αυτά οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ κατάφεραν να καλύψουν τα κενά και να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο στο χορτάρι. Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε στην εστία, Λύρατζης , Τσαούσης, Διαμαντής και Μιχαηλίδης συνέθεσαν την τετράδα της άμυνας, στα χαφ βρέθηκαν οι Τσιγγάρας, Χατζηστραβός και Σαλαμούρας και η τριπλέτα της επίθεσης απαρτίστηκε από τους Πανίδη, Πουρναρά και Γκαργκαλατζίδη.

Ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από μερικές σημαντικές ευκαιρίες, ο Τσαούσης στο 30′ άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και μέχρι το 40′ είχαν κάνει ήδη την ανατροπή, με το 2-1 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος κυνήγησε με υπομονή και επιμονή το γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά το καθαρό μυαλό διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο 10λεπτο, όταν και ήρθε η νέα ανατροπή στο σκορ, από πλευράς ΠΑΟΚ αυτή τη φορά.Στο 80′ ο Πουρναράς ισοφάρισε για την ομάδα του Γκαρσία και στο 82′ ο Σαλαμούρας πέτυχε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε στον Δικέφαλο ένα ακόμα τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ πλέον ανέβασε τη διαφορά του στους 10 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ, μετρώντας 43 βαθμούς στα πρώτα 15 παιχνίδι της σεζόν 2018-19.

σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Πουρναράς (85′ Γιαξής), Πανίδης (65′ Τάχατος), Γκαργκαλατζίδης (46′ Δούμτσης)

Διαβάστε ακόμη...