Έλαμψαν οι ακαδημίες στο Τουρνουά:"Παναγιώτης Κατσούρης"

Θρίαμβος των ακαδημιών στο τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης" με το προπαιδικό τμήμα να κερδίζει στον τελικό το βάζελο με 1-0.
Έλαμψαν οι ακαδημίες στο Τουρνουά:"Παναγιώτης Κατσούρης"

« Κύπελοοοοο, κύπελοοοο…» για άλλη μια φορά τα αετόπουλά μας το σήκωσαν!!
Σε ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο -  μια ομολογουμένως πολύ καλή ομάδα – τον Παναθηναϊκό η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη και το προπαιδικό ‘96 νίκησε στον τελικό του 1ο Τουρνουά « Παναγιώτης Κατσούρης» με σκορ 1 – 0.

Δυνατές μονομαχίες, φοβερό πάθος, φάσεις και στις δύο εστίες, ένα δοκάρι για την ομάδα μας και μία φανταστική ενέργεια η οποία κατέληξε στα δίχτυα του πολυμετοχικού ήταν η εικόνα του σημερινού αγώνα.

 

 

Ένα-δύο του Στεφανίδη με τον Πόζογλου από τα δεξιά, πάσα του τελευταίου στο κέντρο της μεγάλης περιοχής στον Γιανουπλάκη, εξαιρετική ασίστ του ιδίου στον επερχόμενο Καραντασιάδη στα αριστερά και  …….δείξτε το γκολ και όλη τη φάση σε σεμινάριο!!!

 

 

Μετά λοιπόν το κύπελλο τα Χριστούγεννα στο τουρνουά του Λουτρακίου με αντίπαλο τον γαύρο, ήρθε άλλο ένα με αντίπαλο αυτή την φορά τον έτερο του Π.Ο.Κ βάζελο. Η τρίτη  της «παρέας» Άεκ την γλύτωσε γιατί έτυχε να είναι σε άλλο όμιλο!

 

 

Η σύνθεση της ομάδας:
ΣΟΙΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ
ΡΟΓΚΟΤΗΣ
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
ΚΙΟΡΤΣΗΣ ( ΧΑΛΚΙΑΣ)
ΚΑΤΣΟΎΜΠΑΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ( ΘΩΜΑΙΔΗΣ)
ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ( ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ)
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
Χ΄΄ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΚΑΡΑΝΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΓΙΑΝΟΥΠΛΑΚΗΣ)
ΠΟΖΟΓΛΟΥ ( ΡΟΒΕΡΤΟΣ)

Επίσης ο Σοϊλεμέζογλου βγήκε mvp τερματοφύλακας της κατηγορίας U13.
Καλή Ανάσταση λοιπόν σε όλους και όπως είπαμε και χθες « Παο θυμήσου εδώ είναι βορράς………»

 

 

Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά “Παναγιώτης Κατσούρης (15/4/09)”

Μετά από τρεις ημέρες και με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης, που διοργάνωσε Τμήμα Υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμωνα στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Ζαγοράκης βρέθηκε για άλλη μια μέρα στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, παρακολούθησε τους τελικούς και απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Ευάγγελο Κατσούρη, πατέρα του αδικοχαμένου Παναγιώτη, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού των ομάδων Under 15 ανάμεσα στον Ηρακλής στο ΑΠΟΕΛ.

Στη σημερινή και τελευταία μέρα του τουρνουά, διεξήχθησαν οι τελικοί και των τριών κατηγοριών όπου συμμετείχαν οι δύο από τις τρεις ομάδες του ΠΑΟΚ.
Για την κατηγορία U13 και με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 και χρίστηκε κυπελλούχος του τουρνουά.

Στις ομάδες U11 ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ ΕΥΟΣΜΟΥ τον οποίο νίκησε με 2- 0.

Το τμήμα του ΠΑΟΚ στην κατηγορία U15 έχασε στον μικρό τελικό 1 – 0 από το αντίστοιχο τμήμα  του ΑΠΟΕΛ .                                                                                        .

Τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη των ομάδων ανά κατηγορία ήταν τα εξής:
UNDER 15
·    Τελικός: Ηρακλής – ΑΠΟΕΛ 1-1 (3-2 πεν.).
·    Μικρός τελικός: Παρτιζάν – ΠΑΟΚ 1-0.
·    Η κατάταξη: 1. Ηρακλής, 2. ΑΠΟΕΛ, 3. Παρτιζάν.

 

UNDER 13
·    Τελικός: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-0.
·    Μικρός τελικός: Ηρακλής - ΑΕΚ 2-1
·    Η κατάταξη: 1. ΠΑΟΚ, 2. Παναθηναϊκός, 3. Ηρακλής.

UNDER 11
·    Τελικός: ΠΑΟΚ – Πρωτέας 2-0
·    Μικρός τελικός: Δόξα Λυδίας - Ηρακλής 3-2

Η κατάταξη: 1. ΠΑΟΚ, 2. Πρωτέας, 3. Δόξα Λυδίας.


ΟΙ MVP ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
·   
·    UNDER 15 : Τσιλιανίδης (Ηρακλής)
·    UNDER 13 : Αργυρόγλου (Παναθηναϊκός)
·    UNDER 11 : Νεστοράς (ΠΑΟΚ)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”: ΑΕΚ


Η ομάδα της Partizan προσκάλεσε την ομάδα Under-18 του ΠΑΟΚ να λάβει μέρος στο μεγάλο διεθνές τουρνουά που θα διοργανώσει στο Βελιγράδι τον ερχόμενο Αύγουστο με την συμμετοχή των Real Madrid και FC Bayern Munich.

 

2η ημέρα του τουρνουά (14/4/2009)

Με πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα παιχνίδια συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα του τουρνουά « Παναγιώτης Κατσούρης . Το πάθος για νίκη και μια θέση στον τελικό ήταν πάρα πολύ έντονο, αλλά δυστυχώς μόνο έξι από τις τριάντα έξι ομάδες και των τριών κατηγοριών ( U15, U13 και U11) θα αγωνιστούν στο τελικό για το κύπελλο, αύριο 15-4 (Μ. Τετάρτη).

Η ομάδα U13 και συγκεκριμένα το προπαιδικό ΄96 νίκησε τον Ηρακλή στον ημιτελικό με 2 – 0 με εκπληκτικά γκολ των Πόζογλου και Στεφανίδη. Το τμήμα του Θαλή Θεοδωρίδη σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που έπεφτε από το πρωί δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με αντίπαλο τον γηραιό- τον οποίο «καθάρισε» εύκολα- και πάει στον τελικό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό διεκδικώντας ακόμα μία «κούπα» για την μεγάλη συλλογή του!

Το άλλο τμήμα U15 του Γιάννη Βλάχου δεν τα κατάφερε, και ηττήθηκε στον ημιτελικό από την ομάδα του Α.Π.Ο.Ε.Λ με 6-5 στα πέναλτι ( κανονική διάρκεια 2-2). Έτσι στον μικρό τελικό θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα της Παρτιζάν η οποία και αυτή έχασε στον ημιτελικό από τον Ηρακλή με 5-1.

Τα πιτσιρίκια τώρα του Αλέκου Θεοδωρίδη και η ομάδα U11 αντιμετωπίζουν στον αυριανό τελικό ( Μ.Τετάρτη) τον Πρωτέα Ευόσμου αφού προηγουμένως επικράτησαν στην ημιτελική φάση την Δόξα Λυδίας με 2 – 0.

Τις σημερινές δραστηριότητες παρακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας του ΠΑΟΚ Veron, Bacayoco και Lino οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά όλων των ομάδων.

Μετά το τέλος των αγώνων, ακολούθησε δεξίωση στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης από τον Νομάρχη κύριο Παναγιώτη Ψωμιάδη στην οποία έγιναν βραβεύσεις σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ, και δόθηκαν αναμνηστικά δώρα του τουρνουά στις αντιπροσωπείες των ομάδων πού έλαβαν μέρος σε αυτό.

 

1η ημέρα του τουρνουά (13/4/2009)

Οι ομάδες έδωσαν από δύο αγώνες, ένα το πρωί και ένα το απόγευμα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά μεγάλη κάτι το οποίο θα γίνει πιο έντονο τα επόμενα εικοσιτετράωρα όπου και κορυφώνεται η αγωνία για το ποιος θα σηκώσει την «κούπα».

Το παιδικό τμήμα του Γιάννη Βλάχου με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 νίκησε στον πρώτο αγώνα 1 – 0 τον ΟΦΗ και στο δεύτερο παιχνίδι - έκανε στην κυριολεξία περίπατο- 9 – 1 την ομάδα του ΑΧΑΙΚΟΥ.

Το προπαιδικό τμήμα ’96 του Θαλή Θεοδωρίδη πέρασε ένα ευχάριστο πρωινό με το αντίστοιχο τμήμα των ΜΠΕΜΠΗΔΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ νικώντας το με 4 – 0!

Σε αγώνα που έδωσε το απόγευμα της Μ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ με αντίπαλο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ η ομάδα στάθηκε άτυχη αφού ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης σε 1 – 1.

Η αλήθεια είναι ότι οι προπαίδες δεν έπιασαν την υψηλή απόδοση στην οποία μας έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα.

Να τονίσουμε ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κύριος Θοδωρής Ζαγοράκης, μέλη της διοίκησης καθώς και οι ποδοσφαιριστές Βιερίνια και Μουσλίμοβιτς.

Τα πιτσιρίκια τώρα του Αλέκου Θεοδωρίδη, ομάδα που αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1998 «έσπασαν πλάκα» με αντιπάλους τον ΕΡΜΗ ΚΑΛΥΘΙΩΝ και ΑΧΑΙΚΟ τους οποίους νίκησαν με 11 – 0 και 7- 0 αντίστοιχα.

Άλλη μία απόδειξη για την καλή δουλειά που γίνεται στης ακαδημίες ακόμα και στις πολύ μικρότερες ηλικίες.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η «Στρογγυλή Τράπεζα» – Ημερίδα Ποδοσφαίρου που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Μ.ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

Εισηγητής της ημερίδας με θέμα «Νεαροί Ποδοσφαιριστές: Μετάβαση και σύνδεση από ακαδημίες στις επαγγελματικές ομάδες» ήταν ο προπονητής της ομάδας, Fernando Santos. Παράλληλα, ο γυμναστής της Α’ Ομάδας, Zoao Costa, αναφέρθηκε αναλυτικά στην «Οργάνωση Ακαδημιών στην Πορτογαλία» και ο Τεχνικός Υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ελευθεριάδης, μίλησε πάνω στη «Γενική και αγωνιστική φιλοσοφία των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Το παρόν έδωσαν όλοι οι προπονητές των ομάδων που συμμετέχουν στο τουρνουά , μέλη της διοίκησης, πολλοί δημοσιογράφοι της πόλης μας καθώς και απλός κόσμος.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Fernando Santos από τον κύριο Κατσούρη πατέρα του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη.

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του κυρίου Κώστα Μαλιούφα προσέφερε συμβολικό δώρο – ένα ρολόι χειρός - επίσης στον κύριο Fernando Santos.

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο κύριος Διονύσης Ψωμιάδης και στον γυμναστή της ομάδας του ΠΑΟΚ κύριο Zoao Costa.

Διαβάστε ακόμη...