Καθάρισε την "μπουγάδα" σε επτά λεπτά

Για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με 3-0
Καθάρισε την "μπουγάδα" σε επτά λεπτά

Μπορεί να δυσκολεύτηκε πολύ, να έχασε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στο τελευταίο τέταρτο ήταν απολαυστική και έφτασε σε μία σημαντική νίκη. 

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή στα στόπερ, τριάδα στα χαφ τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό, ενώ την τριάδα της επίθεσης συνέθεσαν οι Γαϊτανίδης, Δούμτσης και Πουρναράς.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και μόλις στο πρώτο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μπαλογιάννη . Μέχρι την ανάπαυλα οι παίκτες του Γκαρσία δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό και αύξησε την πίεση προς την αντίπαλη εστία, έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 77ο λεπτό για να μπει η μπάλα στα δίχτυα.

Ο Δούμτσης πήρε την μπάλα από τον Χατζηστραβό και με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ. Στα επόμενα επτά λεπτά ο Δικέφαλος πέτυχε δύο ακόμα γκολ. Στο 81′ ο Δούμτσης έκανε την προσπάθεια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε την επέμβαση και ο Χατζηστραβός με όμορφο γυριστό έκανε το 0-2, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Σαλαμούρας μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από παίκτη του Λεβαδειακού και ο Γαϊτανίδης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Ταλιχμανίδης, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας (80′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Μπαλογιάννης , Γαϊτανίδης, Δούμτσης (82′ Σαλαμούρας), Πουρναράς (60′ Πανίδης).

.............................................

Τέλος

84o λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, 0-3 καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ, μέσα σε ένα επτάλεπτο "φωτιά' σημειώνει τρία γκολ, σκόρερ αυτή τη φορά ο Γαιτανίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

81ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ, Ο ΠΑΟΚ διπλασιάζει τα τέρματα του και κλειδώνει το τρίποντο, σκόρερ ο Χατζηστραβός

77ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ανοίγει το σκορ ο Δικέφαλος 0-1, σκόρερ ο Δούμτσης από ασίστ του Χατζηστραβού

75ο λεπτό: Δεν έχει βρει ακόμα τρόπο ο ΠΑΟΚ να ξεκλειδώσει την άμυνα του Λεβαδειακού

56ο λεπτό: Παραμένει το 0-0

12:33: Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Hμίχρονο

30ο λεπτό: Πάντα στο 0-0 το παιχνίδι, έχει την υπεροχή ο ΠΑΟΚ

20o λεπτό: Χωρίς σκορ το ματς

1o λεπτό: Δοκάρι ο ΠΑΟΚ με τον Μπαλογιάννη

11.32: Ξεκίνησε το ματς

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Δούμτσης, Πουρναράς

Διαβάστε ακόμη...