Ακόμα τρεις βαθμοί στο σακούλι!

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε στις εγκαταστάσεις του Λώλα της αντίστοιχης της ΑΕΛ με 2-1...
Ακόμα τρεις βαθμοί στο σακούλι!

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν τον Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη , Τσαούση, Διαμαντή και Μιχαηλίδη στην άμυνα, ο Μανιώτης πήρε τη θέση του Τσιγγάρα, που ήταν άρρωστος και έμεινε εκτός μάχης, Μπαλογιάννης και Χατζηστραβός αγωνίστηκαν στα χαφ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης βρέθηκαν ο Τζοβάρας, ο Γαϊτανίδης και ο Δούμτσης.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού αφιέρωσαν όλη την προσοχή τους στην αμυντική τους γραμμή και κλείστηκαν στα καρέ τους από τον ΠΑΟΚ, έχοντας 11 παίκτες πίσω από τη σέντρα.Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με κάθε πιθανό τρόπο, είτε με σουτ έξω από την περιοχή, με κάθετο παιχνίδι, από τα άκρα, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να προξενήσει ουσιαστικό κίνδυνο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.Αντίθετα η ΑΕΛ στην πρώτη της επιθετική ενέργεια άνοιξε το σκορ. Σε μία αντεπίθεση ο Πινακάς εξαπέλυσε ένα εντυπωσιακό σουτ και νίκησε τον Ταλιχμανίδη για το 0-1, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον και διαδραματιζόταν μόνο μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 42′ με έναν «κεραυνό» του Τσαούση έξω από την περιοχή.Το σκηνικό δεν άλλαξε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΛ και πάλι σε παθητικό ρόλο και τον Δικέφαλο να μην βρίσκει τρόπους να απειλήσει, πέρα από κάποια σουτ. Εν τέλει η λύτρωση για τους παίκτες του Γκαρσία ήρθε στο 79′ όταν ο Χατζηστραβός έστρωσε τη μπάλα στον Μπαλογιάννη και αυτός με άψογο τελείωμα έγραψε το τελικό 2-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης (72′ Πουρναράς), Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (80′ Σαλαμούρας), Τζοβάρας, Δούμτσης (83′ Γκραγκαλατζίδης)

 .........................................

Θυμηθείτε τη εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος, νίκη για τον ΠΑΟΚ

82ο λεπτό: Στη θέση του Γαϊτανίδη περνάει στον αγώνα ο Σαλαμούρας

80ο λεπτό: ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-1 ο ΠΑΟΚ, σκόρερ ο Μπαλογιάννης από ασίστ του Χατζηστραβού

72o λεπτό: Στη θέση του Μανιώτη περνάει ο Πουρναράς

65o λεπτό: Πάντα στο 1-1 η αναμέτρηση χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο 2ο μέρος

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

Ημίχρονο

43ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-1.  Εκπληκτικό γκολ από τον Τσαούση με δυνατό σουτ εκτός περιοχής

25ο λεπτό: 0-1 για την ΑΕΛ

20ό λεπτό: Παραμένει το 0-0 στη Σουρωτή

1ο λεπτό:  Σουτ του Χατζηστραβού, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΛ

14:02 Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Μανιώτης, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης, Τζοβάρας, Δούμτσης

Διαβάστε ακόμη...