3-1 τον Αρη η Κ17

Ωραίο ματς, με έντονο ρυθμό και δυνατές μονομαχίες, μα κυρίως ωραίο, μεστό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ που έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του κόντρα στον Αρη. Η Κ17 του ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον Αρη στο ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League, που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (06.11) και μετρά πλέον 15 βαθμούς.
3-1 τον Αρη η Κ17

Συνυπολογίζοντας δε, τα δύο δοκάρια και τις τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ, το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μεγάλες διαστάσεις...

Στο 4' ο Τζόλης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Το 2-0 έκανε στο 12΄ο Καράκουτης με ωραίο σουτ, έπειτα από συνδυασμό με τον Κωνσταντέλια. Μείωσε ο Αρης στην εκπνοή του ημιχρόνου και το β' ημίχρονο ήταν ουσιαστικά ένας ...μονόλογος της ομάδας των Αλεξιάδη και Χάγκαν. Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Καράκουτης και πάλι, στο 55, έπειτα από ασίστ του Κωνσταντέλια.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου (80' Αλτιντζής), Αβεντισιάν, Ντάικο (80' Κιουρτσίδης), Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Γρόσδης (65' Σαπουντζής), Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Καράκουτης (74΄Κιτσάκης).

Διαβάστε ακόμη...