Η Κ19 ζωντανά στο PAOK TV

Δεύτερη φετινή ευρωπαϊκή αποστολή για την Κ19 που αντιμετωπίζει την Μινσκ σε διπλούς αγώνες με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.
Η Κ19 ζωντανά στο PAOK TV

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων διεξάγεται την Τετάρτη (07.11) στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά και εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV.

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ, πιστή στο ραντεβού της με τις ζωντανές μεταδόσεις εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία και σας την παρουσιάζει μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.Την Τετάρτη (07.11, 17:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση της Κ19 του Δικεφάλου με την Μινσκ για το UEFA Youth League

.Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Watch Now!Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (από τις 09:00 μέχρι την λήξη του αγώνα) .

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...