Ντουμπλάρισε τις νίκες και προκρίθηκε!

Για τη φάση των "32" του UEFA Youth League, η Κ19 του ΠΑΟΚ κέρδισε στο Καυτανζόγλειο, την αντίστοιχη της Λεμεσού με 2-0...
Ντουμπλάρισε τις νίκες και προκρίθηκε!

Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά με ουσία στο παιχνίδι της, η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Λεμεσού στο Καυτανζόγλειο, πέτυχε την δεύτερη νίκη της,

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την ομάδα τους με αρκετές αλλαγές λόγω και των συνεχόμενων αναμετρήσεων. Ο Παπαδόπουλος βρέθηκε κάτω από την εστία, οι Λύρατζης και Τσαούσης αγωνίστηκαν στα άκρα της άμυνας, οι Μιχαηλίδης και Βούτσας συνέθεσαν το δίδυμο στα στόπερ, η τριάδα στα χαφ ήταν οι Μανιώτης, Σαλαμούρας και Χατζηστραβός και στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Δούμτσης, Τζοβάρας και Γαϊτανίδης.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και μόλις στο 5′ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Τζοβάρα, αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η επόμενη φάση έγινε μετά από 25 λεπτά.

Στο 30′ ο Γαϊτανίδης έχασε τριπλή (!) ευκαιρία από κοντά για να σκοράρει, αλλά εξιλεώθηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν και άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή.

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης στο 50′ διπλασία τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας του και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Το μόνο που απέμενε ήταν ξεκαθαρίσει το τελικό σκορ, το οποίο παρά τις αρκετές ευκαιρίες των παικτών του Γκαρσία δεν άλλαξε.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-1 και ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Μινσκ στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης , Μιχαηλίδης (46′ Διαμαντής), Βουτσάς, Μανιώτης, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (65′ Μελετίδης), Γαϊτανίδης (56′ Θεοδωρίδης), Τζοβάρας (56′ Ξιφιλίνος), Δούμτσης (76′ Γκαργκαλατζίδης).

..................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: Ευκαιρία για την Λεμεσό, πέρασε η φάση

Στο 84' το ματς, αγκαλιά με την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

77ο λεπτό: Γκαργκαλατζίδης στη θέση του Δούμτση

65o λεπτό: Στη θέση του Χατζηστραβού μπαίνει στο γήπεδο ο Μελετίδης

56ο λεπτό:  Διπλή αλλαγή για τον Δικέφαλο. Στις θέσεις των Γαϊτανίδη και Τζοβάρα περνούν οι Θεοδωρίδης και Ξιφιλίνος

49ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0 η Κ19 και πάλι ο Γαϊτανίδης μετά από μπαλιά του Τσαούση

46ο λεπτό: Στη θέση του Μιχαηλίδη περνάει ο Διαμαντής

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+2' ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ με κοντινή προβολή του Γαϊτανίδη!

41ο λεπτό:  Σουτ του Μανιώτη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της ΑΕ Λεμεσού

30ο λεπτό:  Απίστευτη τριπλή (!) ευκαιρία για την ΠΑΟΚ. Ο Γαϊτανίδης σε τρεις περιπτώσεις δεν μπορεί να σκοράρει εξ επαφής

29ο λεπτό:  O Μιχαηλίδης σουτάρει από απόσταση, η μπάλα άουτ

20ό λεπτό: Παραμένει το 0-0 στο Καυτανζόγλειο

5ο λεπτό:  Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Κ19 μεγάλη επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε κεφαλιά του Τζοβάρα

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Μιχαηλίδης (46' Διαμαντής), Βουτσάς, Τσαούσης,  Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (65' Μελετίδης), Μανιώτης, Τζοβάρας (56' Ξιφιλίνος), Γαϊτανίδης (56' Θεοδωρίδης), Δούμτσης (77' Γκαργκαλατζίδης)

..............................................

Η αρχική ενδεκάδα

Σε εξέλιξη το ζέσταμα

Διαβάστε ακόμη...