ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ…….2 και να καίνε!

Ηλιόλουστο αυτό το Σάββατο, οπότε τι καλύτερο για ένα υγιεινό αγωνιστικό περίπατο για τα τμήματα υποδομών της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.
ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ…….2 και να καίνε!

Ηλιόλουστο αυτό το Σάββατο, οπότε τι καλύτερο για ένα υγιεινό αγωνιστικό περίπατο για τα τμήματα υποδομών της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας.

Την αρχή έκανε η ασπρόμαυρη «πολεμική μηχανή» του Θαλή Θεοδωρίδη που έβαλε κάτω από τις «ερπύστριες» της και τσαλαπάτησε  τον καημένο τον αρούλη.

Μετά από δύο «καρπαζιές» που εισέπραξε  στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με 3- 0 και 5-0 αντίστοιχα, ήρθε και τρίτωσε το κακό – για τον ρουλάκο- με ακόμη μία «φάπα» αυτή την φορά με 2 – 0 και συνολικό σκορ 10-0!!

Το προπαιδικό τμήμα ’96 ήταν και αυτή τη φορά μία κλάση ανώτερο του αντιπάλου του, και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα αν ήταν λίγο πιο προσεχτικό στην τελική προσπάθεια, αλλά και πιο τυχερό αφού σε διπλή προσπάθεια η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Με αυτή την νίκη η ομάδα έφτασε στο 14Χ14 στην κανονική περίοδο, και στο 2Χ2 στα play of, οπότε βρίσκεται  και στην  πρώτη θέση του ομίλου.

Τα γκολ για την ομάδα  πέτυχαν οι Πόζογλου και Μαυρομάτης με σουτ έξω από την περιοχή.

Επίσης με μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη συνέχισε την πορεία του για το πρωτάθλημα το παιδικό τμήμα του Γιάννη Βλάχου με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1994 «ισοπεδώνοντας» αυτή τη  φορά το αντίστοιχο τμήμα του Ερμή Καλαμαριάς με 9 – 0!

Οι σκόρερ ήταν οι Παπαδόπουλος ( 2), Ανδριόπουλος ( 2), Σαμπανίδης ( 2), Τουλκερίδης, Μυλωνάς και Μοσχοβίτης.

Σκορ και θέμα  για την παιδική ομάδα που την αποτελούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1995.

Το (επίσης) τμήμα του Γιάννη Βλάχου « γονάτισε» και τον Αχιλλέα Τριανδρίας νικώντας τον με 7 – 0!

Τι γίνεται Γιάννη εκπτώσεις δεν κάνουμε;

Τα τέρματα σημείωσαν οι Ταουσιάνης ( 4), Προδρόμου, Κυρικτσής και Δουρμούσης.

Νίκη και για το εφηβικό τμήμα του Κώστα Μαλιούφα με αντίπαλο τον Εθνικό Πυλαίας και σκορ 1 – 0.

Το «τρένο» της ομάδας των Νέων έκανε μια «στάση» στην Τρίπολη αφού ηττήθηκε από τον τοπικό Αστέρα με 1 – 0. Στους τελευταίους 14 αγώνες η ομάδα του Θοδωρή Ελευθεριάδη έχει 10 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Ρεπό είχε η Γ’ ομάδα του Γιώργου Τουρσουνίδη.

Υ.Γ. Την Τετάρτη 8-4 και ώρα 13.00 μ.μ ο κύριος Ελευθεριάδης δίνει συνέντευξη τύπου στο γήπεδο της Τούμπας όπου και θα αναφερθεί στο « 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης» που γίνεται στις 13-14 και 15 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων πράγμα το οποίο έχετε ενημερωθεί από προηγούμενα άρθρα – πρώτοι -  εδώ στο PAOKMANIA.

 

Διαβάστε ακόμη...