Έκανε το λάθος να προηγηθεί!

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League των ομάδων Κ19, o ΠΑΟΚ διέλυσε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 6-1 και παρέμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας!
Έκανε το λάθος να προηγηθεί!

O Απόλλων Σμύρνης έκανε το λάθος να προηγηθεί στη Σουρωτή και η Κ19 του Δικεφάλου τον... τιμώρησε με έξι γκολ, σε μία εύκολη και εντυπωσιακή νίκη για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές προσώπων, θέλοντας να δώσουν ανάσες σε παίκτες που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά στο μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό αγώνα στην Κύπρο κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, ενώ είχαν να διαχειριστούν και τις απουσίες των Γκαργκαλατζίδη και Μιχαηλίδη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Παπαδόπουλος πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια, οι Τσαούσης και Καλουτσικίδης ξεκίνησαν στα άκρα της άμυνας, ο Γιαξής στο ντεμπούτο του ήταν ο παρτενέρ του Διαμαντή στα στόπερ, Σαλαμούρας, Μπαλογιάννης , Λύρατζης και Μανιώτης βρέθηκαν στα χαφ και δίδυμα στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Δούμτσης και Πανίδης.Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, πήρε την κατοχή της μπάλας και άρχισε να ψάχνει τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, χωρίς να απειλήσει, πέρα από δύο σουτ από Λύρατζη και Μανιώτη.

Ο Απόλλων από την πλευρά του προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και σε μία τέτοια και μετά από ολιγωρία της ασπρόμαυρης άμυνας, με έξοχο τελείωμα άνοιξε το σκορ στο 19′.Το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Γκαρσία, οι οποίοι ανέβασαν την πίεση και στο 24′ απάντησαν με κεφαλιά του Πανίδη μετά από σέντρα του Λύρατζη .

Στο τελευταία λεπτό της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους ήρθε η ανατροπή με τον Δούμτση να εκτελεί και να δίνει το προβάδισμα στον Δικέφαλο.Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Στο 48′ ο Τζοβάρας, σε μία από τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Πανίδη, ο οποίος με προβολή έκανε το 3-1. Στο 67′ ο Μπαλογιάννης πήρε τη μπάλα από τον Θεοδωρίδη και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το τέταρτο γκολ της ομάδας του.Ο ίδιος παίκτης, αυτή τη φορά από πάσα του Δούμτση έγραψε το 5-1 στο 78′, για να έρθει ο Βουτσάς και να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα με ένα πανέμορφο γκολ με σουτ από μεγάλη απόσταση στο 82′.

Η Κ19 του Δικεφάλου πήρε το 5ο φετινό της τρίποντο και συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με τους προπονητές να δίνουν χρόνο και σε νέους παίκτες.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Γιαξής, Καλουτσικίδης (46′ Τζοβάρας), Τσαούσης, Μανιώτης, Σαλαμούρας (61′ Βουτσάς), Μπαλογιάννης , Λύρατζης , Δούμτσης, Πανίδης (65′ Θεοδωρίδης).

.......................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

83ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 6-1 ο ΠΑΟΚ! Σκόρερ ο Βουτσάς με μακρινό σουτ

78ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ Ο Μπαλογιάννης σκοράρει και πάλι, αυτή τη φορά από πάσα του Δούμτση.

67ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ... Ο Μπαλογιάννης παίρνει ασίστ από τον Θεοδωρίδη και κάνει το 4-1

Φτάσαμε στο 65', παραμένει το 3-1

61ο λεπτό: Στη θέση του Σαλαμούρα μπαίνει στο παιχνίδι ο Βουτσάς

50ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 3-1 με τον Πανίδη, μετά από μπαλιά του Τζοβάρα

46ο λεπτό: Τζοβάρας στη θέση του Καλουτσικίδη

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45΄+1': ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου! Σκόρερ ο Δούμτσης με ωραίο τελείωμα

30ό λεπτό: Απίθανη διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Πανίδη να μην μπορεί να σκοράρει

26ο λεπτό: Σουτ του Λύρατζη, η μπάλα άουτ

25ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-1 με κεφαλιά του Πανίδη, μετά από σέντρα του Λύρατζη!

22ο λεπτό:  Μεγάλη επέμβαση του Παπαδόπουλου, αποτρέπει το 0-2

21ο λεπτό: 0-1 ο Απόλλων μετά από ξαφνική αντεπίθεση, όντρα στη ροή του ματς!

13ο λεπτό: Σουτ του Μανιώτη, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα 

10ο λεπτό: Παραμένει το 0-0 στη Σουρωτή, με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή και να αναζητάει το γκολ

6ο λεπτό: Σουτ του Λύρατζη, η μπάλα άουτ

Mini rotation για τον Πάμπλο Γκαρσία, που ξεκουρλαζει κάποιους από του βασικούς της ομάδας

Το παιχίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Γιαξής, Καλουτσικίδης (46' Τζοβάρας), Τσαούσης, Μανιώτης, Σαλαμούρας (61' Βουτσάς), Μπαλογιάννης, Λύρατζης, Δούμτσης, Πανίδης. Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Τζοβάρας, Χατζηστραβός, Βουτσάς, Τσιγγάρας, Θεοδωρίδης, Γαϊτανίδης

................................................

Η εξέλιξη της αγωνιστικής ...

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣΓΛΥΦΑΔΑΣ6/10 στις 11:002-2ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΡΟΥΦ6/10 στις 11:302-1ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ6/10 στις 13:000-2ΛΑΜΙΑ-Ο.Φ.Η.ΦΡΑΝΤΖΗΣ6/10 στις 13:302-0Π.Α.Ο.Κ.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.LOLAS7/10 στις 11:00-Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Α.Ε.Λ.ΠΗΓΑΔΙΩΝ 7/10 στις15:00-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑEMILEON7/10 στις 15:00-A.E.K.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 7/10 στις15:15-

Διαβάστε ακόμη...