Άλμα πρόκρισης στην Κύπρο για την Κ19

Η Κ19 του Δικεφάλου, κέρδισε στην Κύπρο την ΑΕ Λεμεσού με 1-2, στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για την φάση των "32", των πρωταθλητών του UEFA Youth League.
Άλμα πρόκρισης στην Κύπρο για την Κ19

Παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και όντας κυρίαρχη σε ολόκληρο το 90λεπτο η Κ19 του Δικεφάλου επικράτησε με 1-2 της ΑΕΛ στη Λεμεσό και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο, παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική, ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός και πήρε αυτό που ήθελε.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να ξεκινήσουν με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Τσαούση και Λύρατζη στα άκρα και τους Μιχαηλίδη και Διαμαντή στο κέντρο της άμυνας, τους Μελετίδη, Τσιγγάρα και Χατζηστραβό στα χαφ και τριάδα στην επίθεση τους Γαϊτανίδη, Τζοβάρα και Πουρναρά.

Ο ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό επέβαλλε τον ρυθμό του και άρχισε να απειλεί την εστία των Κυπρίων, χωρίς να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κόντρα στη ροή του αγώνα η ΑΕΛ με ένα απίθανο σουτ από απόσταση 40 μέτρων πήρε το προβάδισμα στο 29′.

Η απάντηση του Δικεφάλου ήταν άμεση και δύο λεπτά μετά ο Τσαούσης βγήκε από αριστερά, έκανε το γύρισμα, ο αμυντικός της ΑΕΛ πρόλαβε τον Πουρναρά, αλλά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του. Το 1-1 ήταν και το σκορ στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο 51΄ο Πουρναράς τελείωσε άψογα τη φάση για το 1-2. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την έντονη υγρασία να εξουθενώνει τους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες του Γκαρσία διαχειρίστηκαν άψογα τα τελευταία λεπτά και έφυγαν με μία επαγγελματική νίκη που τους δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Μελετίδης (46′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός (83′ Μανιώτης), Τζοβάρας (57′ Δούμτσης), Γαϊτανίδης, Πουρναράς (60′ Καλουτσικίδης)

....................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

85ο λεπτό: Με "10" θα συνεχίσουν οι γηπεδούχοι, λόγω αποβολής του Ανδρέου

84ο λεπτό:  Ο Μανιώτης περνάει στη θέση του Χατζηστραβού

66ο λεπτό: Σουτ του Τσαούση, η μπάλα άουτ

60ό λεπτό: Στη θέση του Πουρναρά περνάει ο Καλουτσικίδης

57Ο λεπτό: O Δούμτσης περνάει στη θέση του Τζοβάρα

50ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-2 ο ΠΑΟΚ με τον Πουρναρά!

46ο λεπτό: Στη θέση του Μελετίδη περνάει ο Σαλαμούρας

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

41ο λεπτό:  Μεγάλη ευκαιρία με τον Μελετίδη να αστοχεί από καλή θέση 

31ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 1-1 ο ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα του Τζοβάρα, αμυντικός των γηπεδούχων (Ανδρέου) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

29ο λεπτό: Κόντρα στη ροή του ματς, 1-0 οι γηπεδούχοι με τον Γερολέμου! 

24ο λεπτό:  Απίθανη επέμβαση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ σε πλασέ του Χατζηστραβού

20ό λεπτό: Φάουλ του Χατζηστραβού, η μπάλα δίπλα από την εστία της ΑΕΛ

18ο λεπτό: Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο, με τον Τζοβάρα να μην μπορεί να σκοράρει με κοντινή προβολή

13ο λεπτό:  Κεφαλιά του Τζοβάρα, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της ΑΕ Λεμεσού

5ο λεπτό: Σουτ του Γαϊτανίδη, η μπάλα πάνω από την αντίπαλη εστία

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (84' Μανιώτης), Μελετίδης (46' Σαλαμούρας), Τζοβάρας (57' Δούμτσης),  Πουρναράς (60' Καλουτσικίδης), Γαϊτανίδης

Το pregame της αναμέτρησης

17:00 Στον δρόμο για το Τσίρειο η αποστολή του ΠΑΟΚ

  

Η καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ...

Σε εξέλιξη η προθέρμανση του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...