Πετάει για Κύπρο η Κ19

Από την Κύπρο και τη Λεμεσό ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι της Κ19 του Δικεφάλου, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην πρώτη μάχη για την φάση των 32 του δρόμου των πρωταθλητών του UEFA Youth League.
Πετάει για Κύπρο η Κ19

Η ομάδα των Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου μετράει τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες, θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της και στην Ευρώπη, με την πρόκριση να είναι ο μεγάλος στόχος του Δικεφάλου.Αντίπαλός του θα είναι η ΑΕΛ, η οποία την περσινή σεζόν κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο φετινό UEFA Youth League.Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (03.10) στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στην Λεμεσό.

Η Κ19 του ΠΑΟΚ αναχωρεί το μεσημέρι τις Τρίτης από το αεροδρόμιο Μακεδονία με την αποστολή να απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλο, Συλλέκτη, Ταλιχμανίδη, Πουρναρά, Λύρατζη , Τσαούση, Σαλαμούρα, Χατζηστραβό, Τσιγγάρα, Μανιώτη, Δούμτση, Πανίδη, Διαμαντή, Βουτσά, Τζοβάρα, Γαϊτανίδη, Καλουτσικίδη, Μιχαηλίδη, Γιαξή και Μελετίδη. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Γκαργκαλατζίδης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο βοηθός τους Ιωάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Πετρόπουλος, ο γυμναστής Θεοχάρης Κομσής, ο γιατρός Ιωάννης Ουσατζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Ευάγγελος Μπαμπάτσης και ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...