Καθάρισε εύκολα με ντόρτι η Κ19 ...

H K19 του ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-0 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λόλα στην Σουρωτή, την αντίστοιχη της ΑΕΚ, σε παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League...
Καθάρισε εύκολα με ντόρτι η Κ19 ...

Ένα μαγικό πεντάλεπτο λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με τρία πανέμορφα γκολ, ήταν αρκετό για την Κ19 ώστε να επικρατήσει της ΑΕΚ στη Σουρωτή για την 4η αγωνιστική της Super League, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος.

Οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ επέλεξαν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή και παρέταξαν την ομάδα με τους Παπαδόπουλο στο τέρμα, Τσαούση και Λύρατζη στα άκρα της άμυνας, Μιχαηλίδη και Διαμαντή στα στόπερ, τριάδα στα χαφ αποτελούμενη από τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και στην επίθεση τους Γαϊτανίδη, Τζοβάρα και Δούμτση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο πεντάλεπτο, αρχικά με σουτ του Χατζηστραβού και στην συνέχεια με προσπάθεια του Δούμτση, σε δύο φάσεις που ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αντέδρασε σωστά.Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, έκλεισαν τους διαδρόμους, πίεσαν ψηλά και με όμορφη ανάπτυξη δημιούργησαν ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Στο 37′ οι παίκτες του Γκαρσία για πρώτη φορά ανέβασαν την πίεση, έκλεψαν την μπάλα με τον Τζοβάρα, ο οποίος τροφοδότησε τον Γαϊτανίδη και αυτός με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0, κόντρα στη ροή του αγώνα.Δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Γαϊτανίδη αυτή τη φορά να δημιουργεί και τον Τζοβάρα να εκτελεί, ενώ στο 41′ οι ίδιοι παίκτες στους ίδιους ρόλους έκαναν το 3-0 με εντυπωσιακή κεφαλιά.

Μέσα σε πέντε λεπτά τα πάντα είχαν κριθεί.Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία διαχειρίστηκαν άψογα το παιχνίδι, πέτυχαν ένα ακόμα γκολ στο 86′ με τον Μιχαηλίδη να βρίσκει με μία 40άρα μπαλιά τον Λύρατζη κι αυτός να τελειώνει τη φάση με δυνατό σουτ, ενώ έχασαν και τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Χατζηστραβό και Τσαούση να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 3/3 και έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή με εννιά βαθμούς στην κορυφή της Super League Σουρωτή, με την Ένωση να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (60′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Τσιγγάρας, Γαϊτανίδης (60′ Πανίδης), Τζοβάρας (75′ Πουρναράς), Δούμτσης

....................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ...

Τέλος

82ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 4-0. Εκπληκτική μπαλιά του Μιχαηλίδη, άψογο τελείωμα από τον Λύρατζη

75ο λεπτό: Στη θέση του Τζοβάρα περνάει ο Πουρναράς

60ό λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον Δικέφαλο. Σαλαμούρας και Πανίδης στις θέσεις των Γαϊτανίδη και Μπαλογιάννη

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ

Ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να πατάει γκάζι στα τελευταία λεπτά και να προηγείται 3-0!   

42ο λεπτό: Οι φάπες στη Σουρωτή συνεχίζονται! ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-0 ο ΠΑΟΚ. Σέντρα Γαϊτανίδη, κεφαλιά Τζοβάρα και 3-0!

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τι τους χτύπησε!

38ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 2-0! Ο Τζοβάρας παίρνει ασίστ από τον Γαϊτανίδη και γράφει το 2-0

37ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΠΑΟΚ και 1-0. Κλέψιμο του Τζοβάρα, εξαιρετικό τελείωμα του Γαϊτανίδη και 1-0

35ο λεπτό: Σουτ του Διαμαντή, η μπάλα άουτ

25ο λεπτό: Παραμένει το 0-0 στη Σουρωτή 

10ο λεπτό: Στο γήπεδο υπάρχει μόνο μία ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, από τον ΠΑΟΚ λείπει μόνο το γκολ!

6ο λεπτό: Νέα απόκρουση του τερματοφύλακα της αθηναϊκής ομάδας σε προσπάθεια του Δούμτση

3ο λεπτό: Σουτ του Χατζηστραβού, διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ

11:32 To παιχνίδι ξεκίνησε ...

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (60' Πανίδης), Χατζηστραβός, Τσιγγάρας, Γαϊτανίδης (60' Σαλαμούρας), Τζοβάρας (75' Πουρναράς), Δούμτσης. 

............................................

Οι δύο ομάδες είναι αήττητες ως τώρα στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει το 2Χ2 (με 2 νίκες εκτός έδρας) και την αθηναϊκή ομάδα να έχει κάνει το 3Χ3 καθώς έπαιξε το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο μοναδικό παιχνίδι που είχε διεξαχθεί για τη συγκεκριμένη αγωνιστική!

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ...

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCOREΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΣΦΠΓΛΥΦΑΔΑΣ22/9 στις 11:001-2ΠΑΟ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΓ.ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ22/9 στις 11:303-0ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ 22/9 στις 13:004-2ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.-Α.Ε.Λ.ΡΟΥΦ22/9 στις 13:000-1ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑEMILEON22/9 στις 15:001-0ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣΑΝΑΤΟΛΗΣ22/9 στις 16:302-0Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Ο.Φ.Η.ΠΗΓΑΔΙΩΝ22/9 στις 17:001-0Π.Α.Ο.Κ.-A.E.K.LOLAS23/9 στις 11:304-0

 

Διαβάστε ακόμη...