Διπλό για την Κ19 επί του Πανιωνίου

Ξεκίνημα με το δεξί για την Κ19 του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 0-1 της αντίστοιχης του Πανιωνίου, σε παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Super League ...
Διπλό για την Κ19 επί του Πανιωνίου

Με νίκη ξεκίνησε την προσπάθεια της υπεράσπισης του περσινού τίτλου στην Super League Σουρωτή η Κ19 του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 του Πανιωνίου εκτός έδρας με γκολ του Γκαργκαλατζίδη.

Ο Δικέφαλος πέρα από τον παραδοσιακά αξιόμαχο Πανιώνιο, είχε να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες, που σε συνδυασμό με τον πλαστικό χλοοτάπητα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.Οι Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ επέλεξαν να παρατάξουν την ομάδα στηριζόμενοι στην περσινή συνταγή, κάνοντας δύο προσθήκες. Ο Παπαδόπουλος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, ο Τσαούσης στα αριστερά της άμυνας, οι Μιχαηλίδης και Διαμαντής στο κέντρο και ο Καλουτσικίδης στα δεξιά, στο ντεμπούτο του με την Κ19 του ΠΑΟΚ.Στον άξονα ξεκίνησαν οι Τσιγγάρας και Χατζηστραβός, έχοντας δίπλα τους τον Σαλαμούρα, το δεύτερο νέο πρόσωπο σε σχέση με την περσινή σεζόν, και στην επίθεση βρέθηκαν οι Γκαργκαλατζίδης, Τζοβάρας και Δούμτσης.Οι δύσκολες συνθήκες της αναμέτρησης δεν επέτρεψαν στο πρώτο μέρος να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Η μεγαλύτερη ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Δούμτση να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μία κακή πάσα του τερματοφύλακα του Πανιωνίου, αλλά να τον βλέπει να διορθώνει το λάθος του και να σώζει με το πόδι.Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η αμυντική γραμμή των παικτών του Γκαρσία δούλεψε άψογα και επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν μόλις μία φορά ουσιαστικά με τον Παπαδόπουλο να αποκρουεί. Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ της νίκης με τον Γκαργκαλατζίδη στο 63′. Ο Χατζηστραβός με φάουλ έβγαλε την ασίστ και ο νεαρός επιθετικός με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός (88′ Θεοδωρίδης), Τζοβάρας (58′ Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (90′ Πουρναράς), Δούμτσης.

Διαβάστε ακόμη...