Κατέκτησε το Culemborg Cup η Κ20

Έτοιμη για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της σε Super League και Youth League έδειξε η Κ20 του Δικεφάλου, που στο δυνατότερο τεστ του φετινού της καλοκαιριού, κατέκτησε το Culemborg Cup στην Ολλανδία.
Κατέκτησε το Culemborg Cup η Κ20

Σε ένα ιδιαίτερο τουρνουά με συνεχόμενα 20λεπτα παιχνίδια, οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πήραν άριστα και γυρίζουν στη Θεσσαλονίκη, φέρνοντας ακόμα ένα διεθνές τρόπαιο στο PAOK Academy, αυτό του Culemborg Cup 2018.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου για την φάση των ομίλων το Σάββατο (18.08) κέρδισαν την Κούλεμποργκ με 3-0, την Ντεν Μπος με 1-0 και την Ντορντρέχτ με 1-0, ενώ την Κυριακή (19.08) ξεκίνησαν την ημέρα του με νίκη επί της Ντε Γκράαφσαπ με 3-1 και λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μπρέντα, σε παιχνίδι που ολοκλήρωσαν με εννιά παίκτες εξαιτίας αποβολών των Τάχατου και Μανιώτη.

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ σκόρπισε με 4-0 τη Ρόντα, ενώ στον τελικό βρήκε στο δρόμο του και πάλι την Μπρέντα. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1, με τον Δικέφαλο να επικρατεί στα πέναλτι με 4-1 και να κατακτά το τρόπαιο.

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά με τέσσερα γκολ.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Χρήστος Ταλιχμανίδης, Συμεών Παπαδόπουλος, Γιώργος Δούμτσης, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Ζήσης Χατζηστραβός, Γιώργος Τζοβάρας, Αναστάσιος Μελετίδης, Μάριος Τσαούσης, Αντώνης Γαϊτανίδης , Θεοχάρης Τσιγγάρας, Σεραφείμ Μανιώτης, Αχιλλέας Σαλαμούρας, Ιωάννης Μιχαηλίδης, Απόστολος Διαμαντής, Δημήτρης Θεοχαρίδης, Πέτρος Καλουτσικίδης, Δημήτρης Πανίδης, Ευστάθιος Τάχατος, Χρήστος Βουτσάς, Αγγελος Μουτζούρης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι: Πάμπλο Γκαρσία, Miroslav Sznaucner, Κώστας Ιωσηφίδης, Daniel Bigas, Χρήστος Τερζανίδης, Βαγγέλης Μπαμπάτσης, Θεοχάρης Κομσής, Γιάννης Αμπατζίδης, Βασίλης Πετρόπουλος, Κώστας Βούρτσης.

Διαβάστε ακόμη...