Πολυβόλα ... τα πιτσιρίκια!

Οι πιτσιρικάδες « διψασμένοι» από την αγωνιστική « λειψυδρία» των τελευταίων ημερών ρούφηξαν στην κυριολεξία όποιον αντίπαλο βρέθηκε απέναντί τους!
Πολυβόλα ... τα πιτσιρίκια!
Μετά από 15 μέρες –λόγο αναβολής των παιδικών πρωταθλημάτων- επέστρεψαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο.Κ.

Σε εξ αναβολής αγώνα που έγινε την Τετάρτη 25-3 στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου στην Θράκη, η ομάδα κάτω των 18 του Γιώργου Τουρσουνίδη διέλυσε την ομάδα του Πανθρακικού με 4-0 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του Β΄ομίλου της Superlague, προσθέτοντας ακόμα μία καλή εμφάνιση μετά από αυτή με αντίπαλο τον Άρη τον οποίο είχε νικήσει  με 3-0. Αυτή την αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό.


Το εφηβικό του Κώστα Μαλιούφα επικράτησε της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 1-0 σκορ που αδικεί την ομάδα μας που δικαιούνταν και άλλα τέρματα.

Το παιδικό τμήμα του Γιάννη Βλάχου με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 94΄ «έσβησε» την Φλόγα Ανάληψης νικώντας την με το ευρύ 10-0. Τα δίχτυα βρήκαν οι Κωνσταντινίδης( 3), Ανδριόπουλος( 2), Παπαδόπουλος( 2), Σαμπανίδης( 2) και Παναγιωτούδης.


Νίκη και για το παιδικό τμήμα 95,΄επίσης  του Γιάννη Βλάχου με αντίπαλο τον Μακεδονικό Λητής με 6-0! Σκόρερς χρίστηκαν οι Ταουσιάνης( 2), Δουρμούσης, Καρατζάογλου, Παναγιωτίδης και Καμήλαλης.


Έξι «κανονιές» για τα «τεθωρακισμένα» του Θαλή Θεοδωρίδη ήταν αρκετές για να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας των Γιαννιτσών. Το προπαιδικό τμήμα με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1996 ξεκίνησε με νίκη τα play of και περιμένει με άγριες διαθέσεις τον ρούλη το επόμενο Σάββατο.
Τα γκολ πέτυχαν οι Πόζογλου( 2), Καραντασιάδης( 2), Κουτσιούμπας και Τσαβδαρίδης.

Διαβάστε ακόμη...