Ντουμπλάρισε τις νίκες στο " Len. Johansson"

Η Κ13, ξεκίνησε σήμερα (25/5) το μεσημέρι τα παιχνίδια της στο διεθνές τουρνουά "Lennart Johansson", στο οποίο συμμετέχει, κερδίζοντας σήμερα την VJS με 3-0 και την Odense με 2-1.
Ντουμπλάρισε τις νίκες στο " Len. Johansson"

Στο παιχνίδι με την VJS., όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο του παιχνιδιού με σκόρερς τους Ιγνατίου (2) και Γκούμα. Στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης ημέρας του τουρνουά, με αντίπαλο την Odense, o ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με τον Κωττά, δέχτηκε την ισοφάριση λίγο αργότερα και τελικά πήρε τη νίκη με γκολ του Ιγνατίου στην επανάληψη... 

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει κληρωθεί στο Β' όμιλο μαζί με τις: Galatasaray SK, Leicester City, Odense BK, VJS. 

Το Σάββατο (26/5), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 11:00 τη Λέστερ και στις 18:00 τη Γαλατασαράι που επίσης μετράει ως τώρα μόνο νίκες στο τουρνουά (3-0 την Odense και 6-0 την Λέστερ!) και μοιράζεται την κορυφή μαζί μας! 

Την αποστολή της Κ13 αποτελούν οι: Αλμύρας Χρήστος, Πετρίδης Βασίλειος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Varela Gustavo, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γεωργιάδης Χαράλαμπος, Δεληγιάννης Νικόλαος, Γανόπουλος Γεώργιος, Καμπούρης Γεώργιος, Κοσίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Φωτάδης Τσολερίδης Ιωάννης-Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης και Σάββας Κωνσταντινίδης, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Dani Alsina και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...