Σε Στοκχόλμη και Μασσαλία το PAOK Academy

Ο Μάιος κλείνει με δύο απαιτητικά τουρνουά για τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ.
Σε Στοκχόλμη και Μασσαλία το PAOK Academy

Η Κ13 ταξιδεύσει στη Σουηδία για το Lennart Johansson και η Κ9 πηγαίνει στη Μασσαλία για το Pitchoun's Cup.

Η Κ13 στο Lennart Johansson Από το ραντεβού του στη Σουηδία και το φημισμένο Lennart Johansson, ο ΠΑΟΚ δεν απουσιάζει ποτέ. Και αυτή τη σεζόν, λοιπόν, η Κ13 ταξιδεύει στη Στοκχόλμη από τις 25 έως τις 28 Μαϊου για να συμμετάσχει στο ανταγωνιστικό τουρνουά.

Ο ΠΑΟΚ έχει κληρωθεί στο Β' όμιλο μαζί με τις: Galatasaray SK, Leicester City, Odense BK, VJS.Στην αρχή της σεζόν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Κ13 συμμετείχε στο Lukoil Cup, στη Βουλγαρία, το οποίο και κατέκτησε.

Την αποστολή της Κ13 αποτελούν οι: Αλμύρας Χρήστος, Πετρίδης Βασίλειος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Varela Gustavo, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Γκούμας Κωνσταντίνος, Μαύρης Νικόλαος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Γεωργιάδης Χαράλαμπος, Δεληγιάννης Νικόλαος, Γανόπουλος Γεώργιος, Καμπούρης Γεώργιος, Κοσίδης Χρήστος, Παπαδόπουλος Αγγελος, Φωτάδης Τσολερίδης Ιωάννης-Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτριος. 

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Θεόφιλος Χατζηστάθης και Σάββας Κωνσταντινίδης, ο τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Dani Alsina και ο γιατρός Γιώργος Χατζηαθανασίου.

Στη Μασσαλία η K9

Δεύτερη σημαντική εξόρμηση στο εξωτερικό για τους «μικρούς» του ΠΑΟΚ. Η Κ9 έχει κληθεί να συμμετάσχει στο Pitchoun's Cup, που θα διεξαχθεί στη Μασσαλία από τις 25 ως τις 27 Μαϊου.

Στο τουρνουά θα αγωνιστούν 48 ομάδες, κάποιες από τις οποίες είναι οι: Αρσεναλ, Αγιαξ, Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Γιουβέντους, Ρόμα, Ιντερ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Βέρντερ Βρέμης.

Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο β' γκρουπ δυναμικότητας. Θα δημιουργηθούν έξι όμιλοι των οκτώ ομάδων και θα παίξουν όλοι μεταξύ τους τουλάχιστον επτά αγώνες διάρκειας 14 λεπτών. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι θα προκριθούν στα τελικά.

Ο ΠΑΟΚ θακληθεί να αντιμετωπίσει τις: Manchester City, AS Roma, Olympic Marseille, FC Lugano, Reims, Burel Football Club, AS Gemenos. Η Κ9 ταξίδεψε στα τέλη Μαρτίου στη Βαρκελώνη, για το τουρνουά Mundialito, στο οποίο κατέκτησε την ......θέση.

Την αποστολή της Κ9 αποτελούν οι: Αργύρης Αργυρίου, Στέφανος Αϊβαζόγλου, Κυριάκος Τουνουσίδης, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Μάριος Καλπακίδης, Μάριος Ματέρα, Φάμπιο Ρεφατλάρι, Νικόλαος Χαλδέζος, Κωνσταντίνος Σούβλατζης, Χρήστος Δανίδης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Νίκος Νικολαϊδης, Aλέξανδρος Φορόπουλος, Στέλιος Τσαξιρλής και η ψυχολόγος Ειρήνη Ρέρα.

Διαβάστε ακόμη...