Πρωταθλήτρια ΚΑΙ η Κ20!

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής, η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό με 4-2 και ανακυρήχτηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!
Πρωταθλήτρια ΚΑΙ η Κ20!

Οι παίκτες της Κ20 του ΠΑΟΚ επικράτησαν με 4-2 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά σε περισσότερους από 10.000 φίλους του Δικεφάλου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι, όπου ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και πήρε το προβάδισμα στο 12′ με ωραία προσπάθεια και τελείωμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ισοφάρισε με κεφαλιά με τον Μαρκόφσκι στο 19′.

Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και δύο λεπτά μετά μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ με το δεύτερο γκολ του Ιωαννίδη. Οι παίκτες του Γκαρσία είχαν και πάλι τη λύση και στο 25′ μετά από σέντρα Λύρατζη, ο Γκαργκαλατζίδης με κεφαλιά έκανε το 2-2. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και αποφασισμένα να καθαρίσει το ματς και να κλειδώσει το τρόπαιο. Στο 67′ ο Μαρκόφσκι σε κενή εστία έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ και στο 72′ ο Μιχαηλίδης μετά από φάουλ του Τσαούση με κεφαλιά πέτυχε το 4-2 και κλείδωσε την νίκη, μαζί με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι νεαροί παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη τους επιτυχία, με τον κόσμο να αποθεώνει ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Παπαδόπουλος Σ., Λύρατζης, Τσαούσης Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Κόζακ, Μαρκόφσκι, Γκαργκαλατζίδης

..............................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

72ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Τσαούσης! Αγκαλιά με τον τίτλο η Κ20

67ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μαρκόφσκι μετά από μπαλιά του Λύρατζη, 3-2 ο ΠΑΟΚ!

60ό λεπτό: Τζοβάρας στη θέση του Κόζακ

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν περάσει ακόμη τη σέντρα στα 15 λεπτά του β΄ημιχρόνου 

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στην Τούμπα

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκίνησε ταυτόχρονα με το δικό μας: βάζελος - Πλατανιάς 2-2 στο 45'

Οι Κυπελλούχοι βλέπουν την Κ20 που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Έχουν γεμίσει οι θύρες 1-2-3-8 και άνοιξε και η 4  

25ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Γκαργκαλατζίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λύρατζη! 2-2 το σκορ

21ο λεπτό: 1-2 με κεφαλιά του σέντερ φορ της ομάδας της Λεβαδειάς! Αυτά δε γίνονται!

19ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Κ20 ισοφαρίζει με κεφαλιά του Μαρκόφσκι μετά από κόρνερ του Κόζακ

12ο λεπτό: 0-1 ο Λεβαδειακός!!! Στην πρώτη επίθεση οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος Σ., Λύρατζης, Τσαούσης Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Χατζηστραβός, Κόζακ (60' Τζοβάρας), Μαρκόφσκι, Γκαργκαλατζίδης. Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Μελετίδης, Παπαθανασίου, Μανιώτης, Δούμτσης, Τζοβάρας, Παπαδόπουλος Χ.

Γεμάτες οι κεντρικές θύρες στην Τούμπα! Η προσέλευση συνεχίζεται 

................................................

To pregame της αναμέτρησης....

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 73 βαθμούς και με τρεις λιγότερους ακολουθεί ο Παναθηανϊκός που την ίδια ώρα υποδέχεται τον Πλατανιά

16:44: Ξεκίνησε η προσέλευση του κόσμου στην Τούμπα

16:42: Προθέρμανση για την Κ20

Οι νταμπλούχοι εμψυχώνουν τα παιδιά της Κ20 πριν τη μεγάλη μάχη

Διαβάστε ακόμη...